Kategoriler

Kırmızı et destekleme tutarları bankaya aktarıldı!

2016 Yılı 1.dönem Besilik Erkek Sığır Destekleme ödemeleri TC. Kimlik Numarası 0-1-2-3-5-7-9 ile biten Aydın İli ve ilçelerindeki üyelerin hesaplarına aktarıldı. TC. Kimlik ve Vergi numarası 4-6-8 ile biten Aydın İli ve ilçelerindeki üyelerin ödemeleri ise 4 Kasım 2016 tarihi itibariyle Ziraat Bankası hesaplarına yatırılacağı bilgisi verildi.

2016 Yılı 1.dönem Besilik Erkek Sığır Destekleme ödemeleri TC. Kimlik Numarası 0-1-2-3-5-7-9 ile biten Aydın İli ve ilçelerindeki üyelerin hesaplarına Saat 13:00’ten sonra yatırıldı. TC. Kimlik ve Vergi numarası 4-6-8 ile biten Aydın İli ve ilçelerindeki üyelerin ödemeleri ise 4 Kasım 2016 tarihi itibariyle Ziraat Bankası hesaplarına yatırılacağı belirtildi.

Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Üyelerimize 2016 Yılı 1. Destekleme döneminde Örgütlü ve örgütsüz olmak üzere toplam 1070 üreticimize 9007 danadan yaklaşık 1.801.400(1 Milyon Sekiz Yüz Bir Bin Dört Yüz Türk Lirası) Besilik Erkek Sığır Destekleme ödemeleri Ziraat Bankası hesaplarına yatırılacaktır.”

Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ALTAN BİLGEN ödemelerin Ziraat Bankasına yapıldığını, Üyelerinin bulundukları ilçelerdeki Ziraat Bankası hesaplarından belirtilen tarihlerde destekleme tutarlarını alabileceklerini bildirdi.

Başkan Bilgen;2016 Yılı 2. Dönem Besilik Erkek Sığır Destekleme evraklarının alımlarına devam edildiğinin, Üyelerin kesim evraklarını Birliğe teslim etmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Çine’de Popüler Erkek Kuaför Salonu açıldı
Çine
Senem ve Cafer çifti evliliğe ilk adımını attı; Kalplerine İlk ‘SÖZ’ lerini verdiler
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”
Çine
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi