Kategoriler

Hayali Gerçek Oldu

Bodrumda çalışan Gökhan Fırtına hep hayal kurduğu işyerini Çine’de düzenlenen törenle açtı.

Bodrumda uzun yıllar kasap dükkanında çalışan Gökhan Fırtına, hayalini kurduğu işyerini memleketi Çine açarak hayalini gerçekleştirdi. Çine Şevketiye Mahallesi Mehmet Yavaş Caddesi'ndeki Fırtına Kasap törenle halkın hizmetine açıldı. Açılış törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Akçaova Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Nail Uzun, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış duası Çine Merkez Çarşı Cami Müezzin-i Kayyımı Kamil Gündüz eşliğinde gerçekleştirildi. Fırtına Kasap'ın açılış kurdelesini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar birlikte kesti. Açılışta davetlilere lokma hayrı yapıldı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, yıllarca başka ilçelerde çalışarak memleket hasreti çeken ve hayalini kurduğu iş yerini memleketinde açan Gökhan Fırtına'ya hayırlı ve bol kazançlar diledi.














Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti
Çine
Çine’de Popüler Erkek Kuaför Salonu açıldı
Çine
Senem ve Cafer çifti evliliğe ilk adımını attı; Kalplerine İlk ‘SÖZ’ lerini verdiler
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”