Kategoriler

Akçaovalı öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi kapsamında Akçaova Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

Okul binasından gerçekleşen tablet dağıtım töreninde, Akçaova Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Netspor Başçavuş Alper Ekmen, Akçaova eski Belediye Başkanı ve Çine Belediye Meclisi Üyesi İsmail Çerçi, Çine Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yavaş ve öğretmenler de hazır bulundu.

Tablet dağıtım töreninde konuşan Çine Belediye Meclis Üyesi İsmail Çerçi, “Biz Fatih Projesi için ilk müracaat ettiğimizde bize olumsuz yanıt vermişlerdi ama çalışmalarımız ve girişimlerimiz sayesinde bu tabletleri Akçaova’ya kazandırdık. Öğrencilerimizin daha çok çalışmasını istiyorum. Öğretmenlerimizin derslerde bu tabletlerden en iyi şekilde istifa edilmesi için gerekli özeni göstereceğine inanıyorum.” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra  tabletler, Jandarma Komutanı Ekmen ve İsmail Çerçi tarafından 9. Sınıf öğrencilerine dağıtıldı.




Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”
Çine
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Çine
Atatürk İlkokulu’nda ‘Dilimizdeki Hazine’ eserleri sergilendi
Çine
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor:3 ilçede 7 gözaltı