Kategoriler

Yeni ve Eski Mezunlar İlk Kez Buluştu

Çine 70. Yıl Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi eski ve yeni mezunlarını Mezunlar Günü töreninde bir araya geldi.

Şehler Düğün Salonu’nda düzenlenen mezuniyet gecesinde eski, yeni mezunlar, okulda görevli eski çalışanlar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  

Bu sene ilk olarak Mezunlar Günü töreni düzenleyen okul yetkilileri, bu güzel buluşmayı geleneksel hale gelmesi için her sene mezun olan öğrencilerin katkıları ile yenilenmesi ve yıllarca devam etmesini istediler. Mezunlar Günü yürütme komisyonu seçerek bu etkinliğin senelerce devam etmesi planlanıyor.

Eski, yeni mezunları ve çalışanları ile buluşmanın sevincini ve onurunu yaşadıklarını söyleyen Çine 70. Yıl Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Güleç konuşmasında 2016 yılanda mezun olan öğrencilerine “Mesleğinizi gerçekleştirirken hep en iyisini yapmak için çalışın” dedi. Güleç konuşmasında; “Meslek hayatınızda her birinizi çok başaralı olacağınızdan eminim. Siz kutsal bir mesleği icra edeceksiniz. Her ne iş yaparsanız yapın işinizi her zaman önemseyin. İnsanlar hep iyi bir iş arayışındalar ama artık iyi iş diye bir kavram yok. Günümüzde artık işinde iyi olmak diye bir anlayış var. Mesleğinizi gerçekleştirirken hep en iyisini yapmak için çalışın. Bunun için işinizi sevin, insanları sevin ve gönüllerinde yer edinin. Çalışma hayatınızda zaman içinde zorluklarla karşılaşacaksınız. Bu sizin hiçbir zaman yıldırmasın. Sevgi, hoşgörü ve işinize olan aşkınızdan hiçbir zaman ayrılmayın. Sizin için burada güzel hayaller kuran aileleriniz var. Unutmayın başarının temeli ailedir. Elde ettiğiniz başarıların en az yarısı onlara aittir, her birini ayrı ayrı kutluyorum. Etkinliğin düzenlenmesinde büyük emek sarf eden tüm okul çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Her birinizin Allah yolunu ve bahtını açık etsin” şeklinde konuştu.

Törende mezuniyet pastası kesilerek, mezun olan 69 öğrenci keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar. 









Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”
Çine
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Çine
Atatürk İlkokulu’nda ‘Dilimizdeki Hazine’ eserleri sergilendi
Çine
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor:3 ilçede 7 gözaltı
Efeler
Efeler’de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Aydın
Aydınlılar dikkat! Bu ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak
Çine
Başkan Kıvrak, Her Daim Sahada Olmaya Devam Ediyor
Çine
Başkan Kıvrak, Aydın Valisi Canbolat’ı Ziyaret Etti
Aydın
Aydınlı çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak