Kategoriler

İLKSAN Çine temsilcisi belli oldu

Çine ilçesinde İLKSAN'da yapılan seçimlerde Çine ilçe temsilcisi Hicabi Solak seçildi.

İLKSAN (İlkokul Öğretmenleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı), seçimleri Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de yapıldı. Toplamda 127 İLKSAN üyesinin oy kullandığı seçimde 5 oy geçersiz sayıldı. Seçimi 62 oyla Eğitim İş Sendikası Üyesi Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hicabi Solak kazandı. Türk Eğitim Sen Üyesi Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu Sınıf Öğretmeni Salim Karacan’da 60 oy aldı.

 İLKSAN Çine Temsilcisi Hicabi Solak, “Propaganda süresince yönetim kurulu üyelerimizle birebir tüm merkez ve mahalle okullardaki öğretmenlerimizi ziyarette bulunduk. Onlara İLKSAN’ın kuruluşundan bu güne kadar işleyişini, dertlerini, çarelerini anlattık ve bu göreve talip olduğumuzu söyledik. Gittiğimiz her yerde okul idarelerini ve öğretmenlerinin bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Aynı zamanda seçim çalışmalarında her daim yanımda olan başta Eğitim İş yönetim kuruluna, üyelerine ve oy veren tüm arkadaşlarımıza da  çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti
Çine
Çine’de Popüler Erkek Kuaför Salonu açıldı
Çine
Senem ve Cafer çifti evliliğe ilk adımını attı; Kalplerine İlk ‘SÖZ’ lerini verdiler
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti