Kategoriler

Dünya Çocuk Kitapları Haftası

Çine’de Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında Çine İlçe Halk Kütüphanesi tarafından kırsal mahalledeki öğrencilere kitap hediye edildi.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır ve kütüphane personeli tarafından kırsal mahallerdeki Mutaflar Mahallesi’nde Şehit Süleyman Güneri İlkokulu, Kavşit İlkokulu ve Altınova İlkokulu ziyaret edilerek çocuklara kitap hediye edildi. Okul ziyaretlerine Atatürk İlkokulu öğrencileri de katılarak anasınıfındaki minik öğrencilere oyuncak hediye ettiler. 13 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası olduğunu belirten Hızır, bu kapsamda öğrencileri kitapla buluşturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Hızır, öğrencilere kütüphaneler, kitap emanet verme işlemleri ile ilgili bilgiler verdi ve öğrencileri kütüphaneye davet etti.

Etkinliğe, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay, Çine Kütüphane Müdürü Şenay Hızır, Çine Atatürk İlkokul Müdürü Korhan Karaca ve Altınova Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz da katıldı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti