Kategoriler

Deneme Sınavında Türkiye Birincisi Çine Marmara Koleji’nden

Çine Marmara Koleji’nde eğitim gören 3/A sınıfı öğrencisi Eflal Selma Varhan, Türkiye genelinde yapılan ve 32 bin 360 öğrencinin katıldığı deneme sınavında Türkiye birincisi oldu.

Sınavlarda soruların tamamına doğru cevap veren Eflal Selma Varhan’ın bu başarısı, Çine Marmara Koleji ve Varhan ailelerinin gurur kaynağı oldu. Başarının tesadüf olmadığını belirten Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta, öğretmenlerin özverili gayretleri, öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve velilerin destekleriyle bu başarının elde edildiğini söyledi.

Türkiye genelinde yapılan deneme sınavları sonucunda öğrencinin önemli bir başarıya imza attığını anlatan Şenol Usta, “İlk senemiz olmasına rağmen bu yıl iki Türkiye Birincisi çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Ümit ediyorum ki bu başarı diğer öğrencilerimize de örnek olur ve okulumuzdaki başarılı öğrenci sayısını artırırız. Deneme sınavında Türkiye birincisi olan öğrencimizi tebrik ediyorum, bu öğrencilerimizin başarısında büyük emeği olan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum" dedi

Çine Marmara Koleji'nde düzenlenen törende Çine Marmara Koleji Kurucusu Şenol Usta tarafından Türkiye birincisi Eflal Selma Varhan’a başarı belgesi, madalyası ve hediyesi verildi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Aydın
Aydınlılar dikkat! Bu ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak
Çine
Başkan Kıvrak, Her Daim Sahada Olmaya Devam Ediyor
Çine
Başkan Kıvrak, Aydın Valisi Canbolat’ı Ziyaret Etti
Aydın
Aydınlı çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak
Çine
Servet Cesur’un kemikleri ailesine teslim edildi
Çine
Başkan Kıvrak, Çine Halkıyla İç İçe Olmaya, Çözüm Odaklı Çalışmaya Devam Ediyor
Duyurular
Kadir Aradağ vefat etti
Çine
Çine’de meydana gelen kazada kimlikler belirlendi
Çine
Çineli muhtarlar orman yangınlarıyla mücadele konusunda bilgilendirildi
Çine
Çine’de feci kaza: Araba şarampole yuvarlandı