Kategoriler

Çine’de Öğretmenler Arasındaki Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor” Projesi çerçevesinde düzenlenen Öğretmenler arası voleybol turnuva Çine 1.kupasını aldı

 Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor” Projesi çerçevesinde düzenlenen Öğretmenler arası voleybol turnuvası, Çine’de yapılan final maçıyla Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri şampiyon oldu.

Çine Kapalı Spor Salonu’nda final müsabakasında sonunda düzenlenen kupa töreninde 1.Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerine Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ,  2. Akçaova Anadolu Lisesi Öğretmenlerine Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, 3. Mustafa Türkoğlu Ortaokulu Öğretmenlerine Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay tarafından kupaları verildi.

Voleybol Turnuvasına giren tüm takımları tebrik eden Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay, “Final müsabakasında göstermiş olduğunuz başarı ve emekleriniz için Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına çok teşekkür ederim. Çine’mizi gururlandırdınız, finalist olan Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerimiz Aydın’da bizleri temsil edecek onlara da ayrıca başarılar diliyoruz" dedi.














Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti