Kategoriler

Çine Halk Kütüphanesi’nden ‘Sıra Dışı Okura’ Ziyaret

Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Sıra Dışı Okur’unu ziyarette bulundu. Çine İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğünce her sene en çok kitap okuru olan Mehmet Çatalkaya için ziyaret düzenledi.

İki ayrı kahvehanede herkesin kitap okuması için kütüphane köşesi bulunan Yeniköy Mahallesine yaşayan ‘Sıra Dışı Okura’ Mehmet Çatalkaya’ya ziyaret gerçekleştirildi. Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır tarafından izinleri alınan ziyaret kapsamında Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu Müdürü Kamil Kılcı, 3. sınıf öğretmenleri Özlem Bilecenoğlu, Salim Karacan ve öğrencileri katıldı. Mehmet Çatalkaya mahallede herkese örnek oluyor, onun sayesinde birçok kişi kitap okuyarak bilgi sahibi oluyor. Çine’nin en çok kitap okuyanları içinde Mehmet amcamızı ziyaret etmek bizleri onurlandırdı diyen Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu Müdürü Kamil Kılcı, tüm insanların küçük büyük demeden örnek olması gerektiğini ve bu imkanı sağlayan Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır’a teşekkür etti.

Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, Yeniköy Mahalle’de ikamet eden Mehmet Çatalkaya için sıra dışı bir okur olduğunu vurgulayarak öğrencilere Mehmet amca hakkında kısa bilgi verdi. Çocuklara, her kitap insanın dünyasına açılan bir pencere olduğunu söyleyen Müdür Hızır, “Kitaplarda farklı yerler farlı kişileri hayal etme imkanı buluruz” dedi.

Mehmet Çatalkaya bu ziyaretten çok memnun kaldığını ve çocuklara kitap okumanın önemini anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilere merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz diyen Mehmet Çatalkaya meraklı çocukların sorularını cevapladı. Çatalkaya’yı ziyarete katılan herkes kitap okudu. Yeniköy mahalle muhtarlığı çocuklar için ikramda bulundu.




























Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”
Çine
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Çine
Atatürk İlkokulu’nda ‘Dilimizdeki Hazine’ eserleri sergilendi
Çine
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor:3 ilçede 7 gözaltı