Kategoriler

Çine Belediyesi'nin Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı

Çine Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında 2 gündem ve 3 ek gündem maddesi olmak üzere toplam 5 gündem maddesi karara bağlandı.

Belediye Başkanı Vekili Hasan Yörük’ün başkanlığında, Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantı, 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya Millet İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Cengiz İnce mazeretli olarak katılmadı.

Gündemin 1 maddesi ;Plan ve Bütçe Komisyonundan havale edilen 2022 Yılı Belediye Tarifelerinin güncellenmesi konusu görüşülerek oy birliği kabul edildi.

Gündemin geri kalan 4 maddesine, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyeleri red oyu verdi. 2. gündem maddesi; Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı No: 190/6 numarada gayrimenkulün 10 yıl süre ile kiraya verilmesi ve Ek gündem maddeleri; Kavşit Mahallesi 2686 Sokak No 2-4-6 yerlerin içkili yer olarak tespit edilmesi, Mutaflar Mahallesi Merkez Sokak 368 Ada 2 Parsel içinde bulunan No 119 ile 367 Ada 8 Parsel sayılı yerlerin içkili yer olarak tespit edilmesi, Mutaflar Mahallesi 1503 Sokak No 16-1, 16-2, 16-3, 16-4 numaralı yerlerin içkili yer bölgesi olarak tespit edilmesi maddeleri oy çokluğu kabul edildi. Gündem maddelerinin oylanmasının ardından Haziran ayı meclis toplantısı sona erdi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Çine Belediyesi Tiyatro Kursiyerleri Çinelileri Doyasıya Güldürecek
Çine
Jandarma, hayvan hırsızlarına dikkat çekti
Çine
Aydın’da uyuşturucuya geçit yok: 7 gözaltı
Duyurular
Saide Atıgan vefat etti
Duyurular
Yusuf Yıldız vefat etti
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor