Kategoriler

Can Dostlara Çine Belediyesi Şefkati

Çine Belediyesi Veterinerlik İşleri Birimi, sokak hayvanlarıyla ilgili ihbarları değerlendirerek, can dostların yanında olmaya devam ediyor. Hayvan sever vatandaşlardan gelen ihbar ve talepleri anında değerlendiren ekipler, can dostların muayene ve tedavilerini titizlikle yapıyor. Son olarak hayvan sever bir vatandaştan gelen ihbarı değerlendiren ekipler, merkeze getirilen sahipsiz bir köpeği tüm tedavi ve bakımlarını yaptıktan sonra sahiplendirdi.

Gelen ihbarları vakit kaybetmeden değerlendirdiklerini belirten Çine Belediyesi Veteriner Hekimleri, “Acil müdahale gerekmiyorsa birimimize gelen hayvan dostlarımızın ilk olarak ultrasonla gebelik muayenesini gerçekleştiriyoruz. Gebelik yoksa eğer kısırlaştırmak için ameliyata alıyoruz. Kısırlaştırma işlemi sonrasında aşı uygulamaları, paraziter mücadele ve çiplendirme işlemlerinin ardından gerekli medikal uygulamaları gerçekleştiriyoruz. Sonrasında da sahiplendirerek yeni bir yuvaya kavuşmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

“Can Dostlarımız Sahipsiz Değil”

Sokak hayvanlarının hayvan severler ve Çine Belediyesi sayesinde sahipsiz olmadığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Veterinerlik İşleri Birimi’miz sokak hayvanlarımız gerekli tüm çalışmaları yürütüyor. Biz de attığımız adımlar ve gerçekleştireceğimiz projelerle can dostlarımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti