Kategoriler

Germencik Belediye Başkanı Akın: “Su Kesintisi Vatandaşı Mağdur Ediyor”

Büyükşehir Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Aydın Germencikte iki gündür suların kesik olması ilgili açıklamada bulunarak, Çerçioğlu’nun ASKİ’de görevlerini yerine getirmesi gereken kişileri ikaz etmesi gerektiğini belirtti.

Germencik’te vatandaşı mağdur eden su kesintisi ile ilgili olarak açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Her fırsatta bizlere saldırmayı iş edinen bazı arkadaşlar iki gündür yaşanan su kesinti ile ilgili hiçbir açıklamada bulunmuyor. Her ay büyükşehir belediyesi tarafından 2-2,5 milyon liralık su parası toplanan ilçemizde iki gündür sular kesik ve vatandaş mağdur olmuş durumdadır.”diye konuştu.

Ümmet Akın; Onca su parasını alan Büyükşehir Belediyesi, Germencik Park Mahallesindeki normal şartlarda bir haftada bitecek olan işi, tam bir buçuk ayda bitirmiştir. Bizim hızlı bir şekilde tamamlamayı planladığımız işin gecikmesine neden olmuştur. Buna rağmen su boruları değişir değişmez kısa surede asfaltlama işini bitirdik. Aynı sıkıntı daha önce Mesudiye Mahallesinde de yaşandı. Şu net bir şekilde anlaşıldı ki ASKİ iyi yönetilemiyor, Büyükşehir iyi yönetilemiyor.

Belediye Başkanı Ümmet Akın; “Yaşanan iki günlük su kesintisi ile vatandaşımız isyan etti. Bu beceriksizliğin ve iş bilmezliğin resmidir. Bizim Büyükşehir Belediyesinden beklentimiz kendisine çekidüzen vermesi halkımızı derhal sağlıklı suya kavuşturmasıdır.”diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti