Kategoriler

AK Parti’li Öz, Karpuzlu Çaltı Köprü çalışmalarını inceledi

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, seçim sürecinde söz verdiği Karpuzlu yolu üzerinde bulunan Çaltı Köprüsü çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Abdurrahman Öz’ün Çaltı Köprüsü çalışmaları Çine Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve Karpuzlu Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar ile birlikte inceledi. AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, aşırı sıcak ve Ramazan ayının getirdiği yorgunluğa rağmen hafta sonu Karpuzlu’da sahur programına katıldı. 
Hemşerileri ve partililerle Karpuzlu ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret ederek, Karpuzlu, Akçaabat Mahallesinde sahur programına katıldı. Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karpuzlu İlçe Başkanı S.Taner Çakar, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Ünlü ve mahalle Muhtarı Ramazan Mavi'nin de katıldığı iftar programında Karpuzlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kaya ev sahipliği yaptı. Hoş sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Milletvekili Abdurrahman Öz, Kadir Kaya’nın eşine hediye takdim etti.








Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti
Çine
Çine’de Popüler Erkek Kuaför Salonu açıldı
Çine
Senem ve Cafer çifti evliliğe ilk adımını attı; Kalplerine İlk ‘SÖZ’ lerini verdiler
Duyurular
Mehmet Biçer vefat etti
Çine
Çine’de uyuşturucu partisinde 4 kişi gözaltına alındı
Çine
Başkan Kıvrak: İşçi Kardeşlerimizin Haklarını Korumak, Yaşam Şartlarını İyileştirmek İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz
Duyurular
Yılmaz Benli vefat etti
Duyurular
Necati Karadağ vefat etti
Çine
Çine'de bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Çine
Yolboyu Muhtarı İğci, “Çekin çiftçinin delik cebinden elinizi”