Kategoriler

Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Sevdiği Şarkı ve Türküler konseri düzenledi.

 Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77.yılında  “Büyük Önderimiz Atatürk’ün Sevdiği Şarkı ve Türküler”” konseri düzenledi.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda Türk Sanat Müziği korosu sanatçıları tarafından verilen konser büyük ilgi gördü. Nedim Tarımoğlu ve Özcan Yılmaz’ın şefliğinde gerçekleşen konsere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şefika Çoban, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Tahir Olçum ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet’in kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülere Aydınlılar konser boyunca eşlik etti. Türk Sanat Müziği Korosu ve Türk Halk Müziği korosu tarafından iki bölümde 22 eser seslendirildi. Konser, Türk bayrakları eşliğinde söylenen 10. Yıl marşı ile son buldu. 




Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti