Kategoriler

Sporcu Kafilesini Taşıyan Otobüs Karpuzlu’da Yoldan Çıktı 9 Yaralı

İncirliova Belediyesporlu futbolcular hastaneye kaldırıldı.

Karpuzlu ilçesinden maçtan dönen sporcu kafilesini taşıyan otobüs yoldan çıktı. Şarampole devrilen otobüsteki sporcular hastaneye kaldırılırken, jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaza akşam saatlerinde Karpuzlu yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden Karpuzlu Belediyespor ile karşılaşan İncirliova Belediyespor kafilesini taşıyan Akın Kıvrak yönetimindeki 09 P 5562 plakalı otobüs kaza yaptı. Bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kaybeden otobüs yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada otobüste mahsur kalan yaralılar çevredekilerin ve durumu iyi olan diğer sporcuların yardımı ile otobüsün kırılan camından çıkarıldı. Ambulanslarla Aydın’daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazada; Takımın sağlıkçısı Ali ihsan Yalçın, Antrenör Fuat Sivrikaya, kulüp Personeli Ali Yasin ile birlikte Futbolcular; Hakeem Kaffo, Hüseyin Ekici, Süleyman Görgün, Veli Kınık, Gürkan Efe ve Berkant Tosun yaralandı.

Kazadan sonra hastanelere giderek yararlıları ziyaret eden İncirliova Belediye Başkanı Kürşad Kale yaralıların durumlarının iyi olduğunu belirterek “Çok şükür kazayı hafif atlattık. Sporcularımız ve ekibimizde durumu ağır olan kimse yok” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Karpuzlu
Bakanlıktan beton dökülen antik yolla ilgili açıklama: "İzinsiz uygulamalar kaldırılacak"
Çine
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
Çine
Çine’de muhtarlar, yaban hayvan saldırıları için toplandı
Çine
MHP İlçe Başkanı Oluç, '3 Mayıs Milliyetçiler Günü' günü mesajı
Çine
Çine’de sulama ücretine tepkiler büyüyor
Çine
Çine Şoförler Odası’nda istifa
Çine
Vali Canbolat, Çine’de incelemelerde bulundu
Çine
Aydın’da 200 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Çine
14 yaşındaki Arda Güneri yaşam mücadelesi veriyor
Duyurular
Dürdane Aktaş vefat etti