Kategoriler

Genç kız boş arazide ölü olarak bulunmuştu

Aydın’ın Didim ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan ve boş arazide ölü bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan’ın ilk tespitlere göre bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkarken, olayın şüpheli veya şüphelilerinin bulunması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın'ın Didim ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan ve boş arazide ölü bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın ilk tespitlere göre bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkarken, olayın şüpheli veya şüphelilerinin bulunması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Didim'de yaşayan Yağmur Tayhan geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemede cesedin 2 gün önce kaybolan genç kıza ait olduğu ve vücudunda kesici alet izlerinin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri genç kızın bıçaklanarak öldürüldükten sonra arsaya bırakıldığı üzerinde duruyor.

Genç kızın kesim ölüm nedeninin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
Çine
Başkan Kandemir, “Topçam Sulama Birliği’ni ne şekilde devredildi”
Çine
Çine Belediyesi, Can Dostlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor
Çine
Başkan Yazgılı, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çine
Çine'de jandarma uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor
Çine
Başkan Şahin, “Bu zam dünyanın neresinde var? Tarımı bitirmek istiyorlar”
Duyurular
Mehmet Yazgılı vefat etti
Çine
Çine Belediye Eski Başkanı Mehmet Yazgılı hayatını kaybetti
Aydın
İzmir’den Aydın’a uyuşturucu sevkiyatına Jandarma engeli
Çine
Çine’nin Yetenekli Çocukları Doyasıya Güldürdü
Çine
Dutluoluk Mahallesi’nde Anneler Günü Coşkusu