banner488

Öz, gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı

Dün saat 19:00 sularında tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden CHP Çine İl Genel Meclis Üyesi Erol Öz’ün babası Hasan Öz, gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Öz, gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı
banner269
 Uzun süredir bronşit hastalığı ile pençeleşen Hasan Öz(76), dün saat 19.00 sıralarında tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yummuştu.

 

Cenaze töreninde bir hayli üzgün olduğu gözlenen CHP Çine İl Genel Meclisi Üyesi Erol Öz ve acılı ailesini, yakınları ve sevenleri yalnız bırakmayarak teselli etti.

 

Cenaze namazı öncesinde konuşan Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, “Her nefis ölümü tadacaktır. En nihayetinde Allah’a inansak da inanmasak da son uğrağımız musalla taşı olacak.” dedi.

 

Oslobet background-position: initial initial; background-repeat: initial initial;">Öz’ün cenazesi bugün evinden alınarak öğle namazına müteakip Hacı Emin Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Akçaova Kara Ahmet Mezarlığında toprağa verildi.

 

Cenaze törenine Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

 

Son yolculuğuna göz yaşları ile uğurlanan Öz, 4 çocuk babasıydı.


Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2013, 03:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472