banner488

Erol Günaydın Yoğun Bakımda!

Bodrum'da yaşayan tiyatro sanatçısı Erol Günaydın, nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Erol Günaydın Yoğun Bakımda!
banner269

Bodrum'da yaşayan tiyatro sanatçısı Erol Günaydın'ın nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

6 EYLÜL'DEN BERİ YOĞUN BAKIMDAYDI

Günaydın'ın kaldırıldığı özel hastanenin İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Babayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Günaydın'ın zaman zaman tedavi amaçlı hastaneye yatırıldığını hatırlattı. Günaydın'ın tedavisinin, 6 Eylül'den beri hastanenin yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü belirten Babayiğit, "Erol beyin nefes darlığı problemi vardı. Buna eşlik eden kalp ve diğer rahatsızlıkları da mevcut. Ciddi şekilde solunum yetmezliği problemi Betlike var. O tarihten beri solunum cihazına bağlı olarak tedavisi devam ediyor" dedi.

Dr. Babayiğit, Günaydın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu, böyle hastalar için yoğun bakımdan çıkış tarihini belirlemenin çok kolay bir şey olmadığını kaydetti.

HAYATİ TEHLİKE DEVAM EDİYOR

Günaydın'ın hayati tehlikesinin devam ettiğini bildiren Babayiğit, "Kritik bir durumda, tedavinin seyri hakkında kesin bir şey söylemek şu anda çok mümkün değil. Tabiki elimizden geleni yapıyoruz. Daha önce de çok ağır tablolarla gelip taburcu olmuştur. Umarım bu sefer de hastalığı aynı şekilde seyreder ve yoğun bakımdan önce servise, sonra da evine gönderebiliriz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2012, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472