banner480

Çineli ailenin yüzü ‘üçüz’ bebekle güldü

Çine’nin Soğukoluk Köyü Emirler Mahallesi’nde ikamet eden Özcan Özkan ve eşi Özgür Özkan çiftinin yüzü üçüz bebekle güldü.

Çineli ailenin yüzü ‘üçüz’ bebekle güldü
banner269
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Yeni Doğan Ünitesi'nde Yardımcı Doç. Dr. Sündüz Özkan Altunkaya ve ekibinin gerçekleştirmiş olduğu doğum ile yüzleri gülen Çineli Özcan Özkan ve eşi Özgür Özkan çifti bir bebek beklerken üçüz bebek sahibi oldular.


CHP Çine Kadın Kolları, Özgür ve Özcan Özkan çiftinin geçtiğimiz günlerde dünyaya Avrupabet gelen üçüz bebekleri sebebiyle evlerine ziyaret gerçekleştirdi. Düzenlenen ziyarete CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP'li Çine Belediye Meclisi Üyesi Asuman Güney ve ADD Çine Şube Başkanı Ayşe Özkan Aşkar da katıldı.

Çine’de 6 yıl önce evlenen Özkan çiftinin üçüzleri Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde 35 haftalıkken sezeryanla alındı.

“Destek bekliyoruz”

Üçüz bebeklerine, Ömer Faruk, Muhammet Yusuf ve Aslı Naz isimlerini veren Baba Özcan Özkan, “5 yaşındaki kızımızdan sonra ikinci bebek düşündük. Allah bize üç bebek birden verdi. Çok şükür hepsi de sağlıklı. Ben sigortasız işlerde çalışıyorum, destek bekliyoruz.” dedi.

Üçüz bebek doğumuyla sevinçleri üçe katlanan yeşil kart sahibi aile, bebeklerinin bakımı için devletin yardım elini uzatmasını bekliyor.

CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin, doğumdan sonra Çine Soğancılar Mahallesi’ndeki çiftin babaları Ali Gündoğdu’nun evine yerleşen aileye gerçekleştirdiği ziyarette, üçüz bebeklere bez, giysi, biberon ve mama hediye ederek, genç çifte ‘Allah analı babalı büyütsün ve ömürlü olsun’ temennilerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 21:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472