banner488

Çineli 1500 aileye kömür dağıtılacak

Çine SYDV, 1500 dar gelirli aileye 500'er kg. olmak üzere 750 ton kömür dağıtacak.

Çineli 1500 aileye kömür dağıtılacak
banner496

Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapılacak.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, ilçe merkezi ve bağlı köy ve kasabalarda ikamet eden 1500 dar gelirli aileye 500'er kg. olmak üzere 750 ton kömür yardımı yapılacak.

Çine Orman İşletme Şefliği arazisine yığılan yardım kömürlerinin dağıtımına önümüzdeki Pinbahis günlerde başlanacağı, köy ve ilçe merkezindeki dar gelirli vatandaşların evine teslim edileceği bilgisine ulaşıldı.

Önceki yıllarda kömür torbalarının üzerinde 'Para ile satılmaz' yazısı olmasına rağmen kömür yardımı alan bazı vatandaşların kömürlerini sattıkları duyumlarının alınması üzerine, 2013 yılında denetimler arttırılacak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldıkları kömürü satanlar tespit edildiğinde, hem satan hem de satın alan kişiler hakkında yasal işlem başlatılacak.

İhtiyaç sahibi her ailenin başvurabildiği yardım kampanyasına başvuruların hala devam ettiği bildirilirken dar gelirli ailelerin başvurularını, Çine Kaymakamlığı’na şahsen yapmaları gerekmekte.



Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472