banner488

Aşkını yazdı soluğu karakolda aldı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde sevgilisine aşkını ispatlamaya çalışan genç, birlikte alkol aldığı arkadaşlarıyla ilginç bir eylem yaparak aşkını ispatladı. Sonra ne mi oldu? İşte cevabı...

Aşkını yazdı soluğu karakolda aldı
banner269

Cadde kapatıp sevdiği kızın ismini ateşle yazan gencin eylemi karakolda sonlandı.

Aşık gencin eylemi, Nazilli'nin en işlek caddelerinden olan İstasyon Bulvarından Hürriyet Caddesine inilen yolda meydana geldi. Caner Aydar (23) isimli genç, genç arkadaşıyla birlikte bir restoranda alkol alarak dertleşti. Dört kafadarın gecenin geç saatlerine kadar süren sohbetinin ardından sevgilisine aşkını ispatlamaya çalışan genç aşık Caner Aydar, bir marketten rakı ve mangal tutuşturmak için kullanılan jeli alarak kız arkadaşının evinin önüne geldi.

Arkadaşları herhangi bir kaza yaşanmaması için tek yön olan yolda trafiği bir süre durdururken; genç aşık ise yola rakı ve jel ile ‘Şirinem' yazdı. Aşık olduğu kız arkadaşını da telefonla arayarak balkona çıkmasını isteyen genç, yere döktüğü maddeleri ateşleyerek aşkına güzel bir jest yaptı. Bu sürede Matadorbet bazı araçlar gençlerin etrafından geçerek destek verirken, bazı sürücüler ise 155 Polis İmdat hattını arayarak ‘Dört gencin yolu kapatarak, yola yazı yazdığı ve terör örgütü üyesi olabileceği' ihbarını verdi. Çok sayıda polis ekiplerinin olay yerine hızla geldiği alanda ise dört kafadarın aşk ilanı için yazı yazdığını görmesi ile rahat nefes alındı.

Polis memurlarına uzun süre "Aşık olmak suç mu abi", "Aşkım için yaptım" demesi ise çaba vermedi. 09 RR 428 plakalı otomobil ile olay yerine gelen 4 kafadarın alkollü olmaları ve aracı kullananı açıklayamamaları üzerine gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yaklaşık 1,5 saat boyunca ifade veren gençler ‘kabahatler kanuna muhalefet' suçundan 85'er TL para cezası yerken, araç ruhsat ve ehliyet beyan edilmemesinden dolayı tedbir amaçlı araçları otoparka çekildi.


Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472