banner488

200 bin dolarlık tesbih!

100 dolardan 200 bin dolara kadar değerli taşlarla yapılmış tesbihler iş dünyasının gözdesi oldu. Sosyetik bayanlar ise 30 bin dolarlık Angelina Jolie takılarının peşinde...

200 bin dolarlık tesbih!
banner269

Her dönem değerli olan mücevherler zenginlerin elinde kılıktan kılığa giriyor. Taç, piercing, kol düğmesi gibi birçok tasarımla satılan pahalı taşlar şimdi iş dünyası erkeklerinin elinde. Gerek çekmek, gerek koleksiyon yapmak, gerekse kollarında bileklik olarak kullanmak için değerli taşlardan tesbihler yaptıran iş adamları, bu merakları için kesenin ağzını açıyor. Son dönemdeki tesbih taleplerinde büyük bir patlama olduğunu söyleyen Karun Mücevher'in sahibi Karun Kıraç, talebe göre 100 dolardan 200 bin dolara (360 bin lira) kadar tesbih yaptıklarını söyledi.

Takvim sorularını cevaplandıran Karun Kıraç, stresi alan yardımcı taşların yanı sıra pozitif etki yaratan taşlarla tasarladıkları tesbihleri özellikle iş adamlarının aldığını belirtti. Her keseye uygun tesbih ürettiklerini ve özel tasarımları bulunduğunu söyleyen Kıraç, "Tuncay Özilhan, Süleyman Kosif, Fatih Terim, Tugay Kerimoğlu, Zeynel Abidin Erdem gibi iş dünyasının önde gelenleri tesbih alıyor. Ayda 15-20 tesbih bile Kaçak İddaa alan oluyor" diye konuştu.

PATRONLARIN TESBİH MERAKI

Karun Kıraç'ın verdiği bilgiye göre 200 bin dolarlık tesbihde, 75.00 karat pırlanta ve bin 503 adet değerli taş ve altın kullanıldı. Kıraç, bu tesbihin bir küçük modelinin 150 bin dolara satıldığını söyledi. 200 bin dolar değer biçtikleri bu tesbihin de önümüzdeki hafta açık artırmaya çıkacağını söyledi. Kıraç, Erdem Holding Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Anadolu Holding Başkanı Tuncay Özilhan ve Kosifler Otomotiv Başkanı Süleyman Kosif gibi birçok patronun tesbih koleksiyonu yaptığını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de tesbih merakı olan ünlüler arasında. Yine Galatasaray'ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu da Karun Kıraç'tan tesbih satın alıyor.

ANGELİNA JOLİE MODASI

Mücevherleri olmazsa olmaz sosyetik hanımların yeni gözdesi, Angelina Jolie'nin eşi Brad Pitt ile tasarladığı büyük pahalı taş takılar. Kadınların özellikle ünlü aktristin taktığı yeşil büyük taş kolye ve küpeler istediğini söyleyen Karun Kıraç, taşların ametist, kuartz taşı ya da ay taşından seçildiğini söyledi. Başta sosyetik modacı Siren Ertan Çarmıklı olmak üzere sosyetenin birçok ünlü ismi için özel tasarım yaptıklarını ifade eden Kıraç, fiyatlarının 500 dolar ile 30 bin dolar arasında değiştiğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2012, 09:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472