banner488

Ülkere ayar yapan aile ve Aydın'daki faaliyetleri

Yahudi asıllı Soros ailesi "George Soros, Dünyayı dizayn etmeye çalışan büyük bir güç son günlerdede Türkiye’ye desteğini ’resmi olarak’ esirgemiyor. Bu büyük iyilik sever güç Yugoslavya, Gürcistan, Sovyetler birliği, Azerbaycan, Moldova, Ukrayna  Kuzey Afrika ülkelerinde STK’lar aracılığı ile büyük yardımlarla soros rüzgarınyla ülkeleri dizayn etmektedir.  Tek Dünya Devleti idealine hizmet etmektedir.  1979’da kurduğu, bugün 60’dan fazla  ülkede faaliyet gösteren, Eylül 2001’den beri de İstanbul’daki ofisiyle Açık Toplum Enstitüsü, Türkiye’de ’Avrupa Birliği, eğitim, siyasi reform, medya, kadın hakları, sivil toplum örgütleri ve bölgesel farklılıklar’ başlıkları altındaki projeleri destekliyor. Dikkat bu tür kuruluşlar genelde kimleri kullanıyor  tabii ki STK’ları. Dikkat edilmeli ki, Soros’’un eski ya da yeni bütün operasyonlarında bir "değişmez faktör" vardır. Sivil Toplum Örgütleri (STÖ’’ler) faaliyetlerini o ülkenin Siyonist odaklarının himayesinde yürütmüşlerdir ve yürütmektedirler. Bu ülkelerde yaşananları hatırlayın, Dolayısıyla, bir gün bizim başımıza da gelecek olursa, bunun arkasında aynı gücü aramamız gerekecektir. 
1983 sonlarında, ABD Kongresi’’nin onayıyla, finansörleri arasında Soros’’un da bulunduğu NED (National Endowment for Democracy-Ulusal Demokrasi Fonu) kurulur. Amacı, "demokrasiyi yerleştirme" görüntüsü arkasında "ülkelerin karıştırılması operasyonları"nı düzenlemektir. (s.18) 
Bizim gözde subaylarımız  gibi ABD’’nin öncelikle NATO üyesi ülkelerin subaylarını IMET programları çerçevesinde eğitmesi olağan sayılırdı. 
Ancak, NED operasyonları kapsamı içinde, Rus Ordusu’’ndan 18 subay ile 19 Dışişleri memuru da yine IMET programları çerçevesinde ABD’’ye götürülmüş ve "demokrasi" (!) konusunda eğitilmişti. 
"Soros’’un OSI’’si (Open Society Institute-Açık Toplum Enstitüsü) Özbekistan’’daki işlerini Taşkent’’te bağımsız ve büyük bir binadan yönetmeye başladı.  Bu örgüt Özbekistan’’da da kadın ve gençlik örgütleri kurdu, muhalif yayınları destekledi, eğitim alanına girdi, öğretmen ve öğrencilerle parasal bağlar oluşturdu. Bir yılda 22 milyon dolar harcadı.
" NED’’in resmi kayıtlara geçmiş yıllık ödemeleri 37 milyon Dolar’’ı buluyor. 
2001 yılı sonuna kadar, Türkiye’’deki "sivil" hareketlere (kontrol altındaki STÖ’’lere. F.S.) NED 4,7 milyon Dolar, OSI de 1,073 milyon Dolar tutarında "demokrasi yatırımı" (!) yapmış. (s.55) " 
Türkiye’’deki Arı Hareketi’’nin yöneticileri 6-9 Şubat 1998’’de Budapeşte’’de, OSI’’nin Macaristan temsilcisi Central European University yetkilileriyle görüştü. 
Arı’’lılara eşlik eden Soros’’un adamlarından Anthony Richter Türkiye’’ye gelerek bazı STÖ’’lerle ilişkiye geçti. 
Arı Derneği ise yeni ilişkileri geliştirmeye başladı… Arı temsilcileri 16-18 Nisan’’da İsrail’’de Begin-Sedat Stratejik Araştırmalar Merkezi’’nde "Türkiye-İsrail ilişkileri ve dış politikaları, Orta Doğu barış süreci, bölgesel güvenlik, bölge ülkeleri arasındaki ilişkiler" konularında toplantılar yaptılar. 

Ülkemizde TkMM’ler kuruldu. 2009 da Aydındad yapılanmaya çalıştı. İki Toplantı yaptı Başındada O dönem Tüketi Derneğinde olan Ümit KUTBAY yaptı. Bu iki toplantının moderatörüğünü yapan KUTBAY 300 davetiye dağıttık gelen olmadı diye basına bol bol demeç verdi. Aydınlılar bu İngiliz-Norvec projesine itibar etmedi diye verdi veriştirdi. TESEV’in kurduğu TkMM’lerin İstanbul’da ki ofisinde bir mutfak var.. Ve www.tbmmocg.net üzerinden çalışmalar yönlendiriliyor. ..

Böyle bir adamın kent Konseyinde ne iş var. Tüketici derneğinden gönderilmişti. Şimdi  Hangi STK yı temsilen konseye delege oldu onu da açıklarsa seviniriz.

Türkiye Küçük Millet meçlisinin kurucuları kim; Başbakan Davutoğlunun danışmanı Etyen Mahcupyan, Abdullah Dilipak, Lale Mansur …. Devam ediyor. Birilerinin Aydın halkından özür dilemesi gerekmezmi.

Sivil Örümceğin Ağında’’yı okumanızı tavsiye ediyorum.
Sonuç: Soros’’un Türkiye’’ye girmesinin nasıl engelleneceği değil, Türkiye’’den nasıl çıkarılabileceğini konuşalım.

 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner472