banner488

Suriye bizim işimiz değil...

Dünyaya barış ve demokrasi getirmek için yola çıkan ABD ve saç ayağı ülkelerin  bu güne kadar girdiği hiçbir ülkede demokrasi ve barış getirmediği gibi bu ülkeler kaos içerisinde ve katliamlarla baş başa bırakılmıştır.Afganistan, Irak, Mısır Libya daha birçok Müslüman ülke.

 

Suriye’nin iç meselesine karışmamız ülkemizde terör saldırılarına sebep olmuştur. Suçsuz yüze yakın Türk vatandaşı Suriye  kaynaklı ölmüştür. Suriye’de Müslüman kardeş kanı akıtılmaktadır. Bütün dünya seyretmektedir. Dünya silah devleri satacakları silahların derdinde akan Müslüman kanı.

 

Esad’ı cezalandırmak için Suriye’ye yapılacak müdahale de ABD nin en yakın müttefikleri kim Kuzey Afrika’nın Müslüman ülkelerinde diktatörleri deviren Afganistan da ABD tarafından eğitilen  Usema Bin Ladin tarafından kurulan  El Kaide, El Nüsra, gibi Müslüman mücahidler. Peki bu cihadcılar kimin için savaşıyor. Tabiî ki ABD emperyalizmine.

 

Aynı saç ayağı Türkiye dostu ! bir Müslüman ülke olan Libya’ya Nato koalisyonu adına saldırdığında Türk basınında yer bulmayan Fransız Hükümetinin bir açıklaması vardı. “bu bir haçlı seferidir” Bu operasyonda kullanılan geminin ismi de Andrea Dorio hani Papanın çağrısıyla Osmanlıya savaş açıp Prevezede Barborasa yenilen Haçlı donanmasının komutanının imside Andera Doria n rastlantı değimli.  Suriye ye yapılacak saldırı sembolik değerleriyle bir haçlı seferidir.

 

Suriye’ye yapılması istenen operasyonun sebebi kimyasal silah saldırıları. Ve Suriye’nin kimyasal silah stokları. ABD Irak’a da aynı gerekçeyle saldırmıştı. ABD ellerinde birçok kanıtlar olduğunu söylemişti. 1441 sayılı BM kararı sonrası Irak’ta kitle imha silahı çıktımı.? Hayır Irakta o kimyasal silahlardan bir iz bile çıkmadı. Ancak 2 milyon Müslüman bu operasyon sonucu öldü. On binlerce tecavüz edilen Müslüman kadın ve üçe parçalanmış büyük bir enkaz.  Ayda da 2 bine yakın Müslüman da terörle ölmektedir. Suriye’nin sonuda aynı olacaktır.

 

İngiltere başbakanı Cameron ordularına vur emrini tam vermek üzere iken Avam Kamerası vize vermedi. İngiltere doğru kararı vermiştir. ABD vize çıkmamıştır. TBMM aynı duyarlılığı göstermelidir.

 

Suriye ile savaş istiyor musun diye Türk halkına soran yok. Diğer ülkelerin tuzu kuru çeker giderler. Biz burada ilelebet komşuyuz. Suriye misilleme yaparsa saldıracağı ilk ülkelerin başında Türkiye gelmektedir. Zarar görecek yine Türk halkı olacaktır.

 

Yemen ellerinde on binlerce askerini hiç uğruna veren Türk halkı bir Mehmetçiğinin bile Suriye için kanının akmasını istemiyor.

 

Sonuçta Suriye’de ölen 150 bin kişi insan değilmiy di. Ha kimyasal ha füze. Ayrıca kimyasal saldırıyı Esad’ın düzenlediğinin kanıtı da yok. O kimyasal gazlar Türkiye’de El Nusra da yakalanmadı mı. Suriye de PYD’ nin elinde olduğunu Türk istihbaratı açıklamadı mı?

Suriye’ye saldırıp daha fazla insan ölmesin, bu haksız kirli savaşta yer almayalım.

Türkiye yi Suriye ye karıştırmayın bataklığa girmeyelim, Aksi davranış da Türkiye’ye yazık olur.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mutlu  gözkaya
mutlu gözkaya - 10 yıl Önce

doğru oyuna gelmeyelim şunu iyi bilelimki dünyada müslümanlardan başka savaşan yok bitsin artık bu birileri araya girsin savaşarak değil konuşarak haletsin mümin mümini kırmasın

banner498

banner472