banner480

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 12 Mayıs'ta Çine'ye geliyor

Aydın Engelliler Spor Kulübü, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Engelliler Haftası nedeniyle Çine'de gösteri maçı yapacak.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 12 Mayıs'ta Çine'ye geliyor
banner269

Çine’de faaliyet gösteren Güler Bisiklet firmasının öncülüğünde, Çine Spor Salonu'nda Aydın Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın yapacağı gösteri maçı, 12 Mayıs Pazartesi günü saat 21.00’da başlayacak.

Güler Bisiklet firmasının işletmecisi Halit Güler, “Aydın Engelliler Spor Kulübü bünyesinde bulunan Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’inde birinci olarak Play-Off ‘lara katılma şansı yakalamıştır. Play-Off’larda da başarı olur ise 1.Lig’de Aydın’ımızı temsil edecektir. Fakat bu kardeşlerimiz Aydın’da yeterince destek alamamakta ve destek bulamamaktan şikayetçi oldukları için orada bulunan iki tane Çineli kardeşimizin sayesinde ben tanıştım. Bu sayede Çine’de de bu kardeşlerimize yardımcı olmak için 12 Mayıs Pazartesi günü saat 21.00’da gösteri maçı yapacaklardır. Gösteri maçımızda Grup Sonart  adlı kardeşlerimizin etkinlikleri olacaktır, girişte herkese ücretsiz dondurma ikram edilecektir. Davetiyelerimizi dağıt ama, ulaşmayan resmi kurumlarımız varsa onları ve halkımızı gösteri maçına davet ediyoruz. Bütün herkesin engelli arkadaşlarımıza desteğini bekliyoruz. Bizler Güler Bisiklet olarak Çine’yi tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.  


Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472