banner488

Kurtuluş Kupasını Başkan’a hediye ettiler

Çine Atıcılar Kulübü, zafer kupasını Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e hediye ettiler

Kurtuluş Kupasını Başkan’a hediye ettiler
banner496

Aydın’ın 92nci Kurutuluş kutlamaları kapsamında düzenlenen Aydın Kurtuluş Günü Kupası trap atışlarında hem takım olarak hem de ferdi yarışlarda birinci olan Çine Atıcılar Kulübü, zafer kupasını Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e hediye ettiler.

Çine Atıcılık Kulübü Başkanı Salim Eraslan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret ederek kazandıkları bu kupayı da takdim etti. Salim Eraslan kupayı takdim ederek, “Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e çok teşekkür ediyorum. Ne zaman yanına gelsek bizleri boş çevirmedi. Her zaman bize destek verdi. Belediye sponsorluğunda daha bir çok başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de, kazanılan kupadan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “İki yıldır destek verdiğimiz Trap Takımı bizleri hiç mahcup etmedi. Her gittikleri yerden başarı ve kupalarla döndüler.Trap takımımızı ve ferdi yarışmalarda binci olan Sabri Özen’i tebrik ederim.İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar ve tanıtımına büyük katkı sağlıyorlar” dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 18:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472