banner488

Karate de Türkiye 3'üncüsü Aydın'dan

Karate de Türkiye 3'üncüsü Aydın'dan
banner496
Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil eden 10 yaşındaki Yunus Emre Kılınç, Türkiye 3’üncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, Bursa Gemlik Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Gemlik Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonada, 2002, 2003, 2004, 2005 ve 2006 doğumlu sporcular mücadele etti. Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 53 ilden 2 bin 375 sporcu mücadele etti. Aydın’ı temsilen şampiyonaya katılan 10 yaşındaki Nazillili Yunus Emre Kılınç 35 kg’da Türkiye 3’üncüsü oldu. Ayrıca Aydınlı 3 sporcu da şampiyonada ilk 10’a kalma başarısını gösterdi.

Başarılı sporcu Yunus Emre Kılınç ve Antrenörü Doğuş Erdem, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selami Balkan’a ziyarette bulundu. Spor Şube Müdürü Selami Balkan, başarılı sporcu ve antrenörünü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Balkan, almış olduğu başarılı derecesinden dolayı Yunus Emre Kılınç’a hediye takdim etti.

Yunus’un antrenörü Doğuş Erdem de, “Türkiye Şampiyonasında ilimiz adına Türkiye 3’üncülüğü elde ettik. Ulusal olarak katıldığımız şampiyonalarda ilimize elimiz boş dönmüyoruz. Önümüzde şampiyonalarda sporcularımızla daha iyi dereceler elde edeceğiz. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472