banner488

Federasyondan Başkan’a Ziyaret

Federasyondan Başkan’a Ziyaret
banner269
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Kıvanç ve Genel Sekreter Hasip Arıkan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çine’de Amatör spor kulüplerimiz zor şartlar altında faaliyetlerini devam ettirmeye çalışıyorlar. Belediye olarak bizler Çine’deki tüm sporcu ve kulüplerimizin hizmetindeyiz, spora ve sporculara yönelik desteğimiz artarak devam edecek, hedefimiz milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştirmek” dedi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Kıvanç ise, “Çine Madranspor başta olmak üzere İlçedeki bütün amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e teşekkür ediyorum” dedi.

İlçede bulunan amatör spor kulüpleri hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Çine’de yapılan spor yatırımları hakkında da bilgiler veren Başkan Dinçer’e Amatör Spor Kulüpleri Federasyon’u olarak spora ve sporculara verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472