banner488

Dinçer ile Eyiol El Sıkıştı

banner269
Erkan Eyiol, Bölgesel Amatör Lig'den Amatör Süper Lig'e düşen Çine Madranspor ile resmen anlaştı.

Farklı ilçe Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik direktör Erkan Eyiol, yeni sezonda Çine Madranspor ile resmi olarak anlaşmaya vardı. Önümüzdeki sezon Amatör Süper Ligde Çine Madranspor’un başarısı için ter dökecekler.

Madranspor’un başarılı bir takım olması uğraşacaklar

Çine’ye yakışır güzel ve başarılı bir genç takım yaratmaya çalışacaklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Madranspor’da geçtiğimiz iki sezon başarısız ve şansız bir dönem geçirdik. Bu sene sezon başında dile getirmiştim Madranspor’a fazla bütçe ayırmayıp özellikle alt yapıyı destekleyeceğimizi belirtmiştim. Erkan Hocamız dana önce Bozdoğan Belediyespor ve Karpuzlu Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik direktör. Madranspor’da yine başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz. Dışarıda da oynayan futbolcu arkadaşlarımızı da Çine’ye bekliyoruz. Haziran sonunda seçmelerimiz olacak. Bütün Çineli genç kardeşlerimizi seçmelere bekliyoruz. Eyiol hoca, Çine’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Eyiol, Başarmak İçin Geldi

Eyiol, “Çine Madranspor hem Aydın hem de Çine için bir değerdir, markadır. Madranspor’un yeri amatör ligler değil. Biz Çine Madranspor’un yeniden hak ettiği lige ulaşmasını sağlamak için çalışacağız. Taraftarları çok iyi anlıyorum çok üzgünler, kırgınlar. Taraftarlara üzülmemelerini ve bizi desteklemelerini istiyorum. İki sezon üst üste lig düşmüş olan Çine Madranspor Çine Belediye Başkanımızın desteği ile yeniden yükselmeyi başaracağız. Çinelilere hayır olmasını diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472