banner488

Didim Belediyespor Okçuluk Takımı'na 1 bronz 1 gümüş madalya

Antalya'da düzenlenen 2015 Türkiye Masterler Şampiyonasın da Didim Belediyespor Okçuluk takımının lisanslı oyuncusu ve antrenörü Ebru Aydemir Didim’i başarılı bir şekilde temsil etti.

Didim Belediyespor Okçuluk Takımı'na 1 bronz 1 gümüş madalya
banner269
 Antalya'da düzenlenen 2015 Türkiye Masterler    Şampiyonasında Mix Takımda 2. olarak gümüş madalya almaya hak kazanan Aydemir, bayanlar bireysel de 3. olarak gümüş madalya almaya hak kazandı. Ebru Aydemir, 06 Kasım Cuma günü haftalık düzenlenen basın toplantısına katılırken, Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay'a spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür etti ve ileriki hedeflerinde yurt dışında ilçemizi temsil etmek olduğunu söyledi. Okçuluk sporunun dikkat ve konsantrasyon gelişimine katkıda bulunduğunu belirten Ebru Aydemir,  Okçuluk, her spor dalında olduğu gibi öncelikle kişinin sağlığını,  olumlu yönde etkiler buna bağlı olarak da kişinin yaşam standardı, kendine güveni ve konsantrasyon gelişiminde olumlu yönde değişiklikler yapacağını dile getirdi.

Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay, “Spora ve sporculara devamlı destek vermekteyiz, bu aşamada ilçemiz adına başarı sağlayan Ebru Aydemir'i tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.




Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472