banner480

Çine’den, 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Geçti

Çine’den, 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Geçti
banner269
53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Marmaris-Selçuk etabında bisikletler Çine’den geçti.

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 4. Etap ve son ayağı Marmaris-Selçuk etabında yol güzergahında bisikletçilerin geçişleri Çineliler tarafından büyük ilgi ve Türk Bayraklarıyla karşılandı. Çine lise ve ortaokul öğrencilerinden yüzlerce öğrenci ellerinde bayraklarla bisikletçileri alkışladılar. Adnan Menderes Bulvarı’na Çine Belediyesi tarafından kültürel ve yöresel tanıtımları yapılan afişler asıldı. Güler Bisiklet sahibi Halit Güler firması ve Çibised adına bisikletçileri ‘Sporcularımıza başarılar dileriz’ pankartları ile karşıladı.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, öğretmenler, öğrenciler, vatandaşların bulunduğu karşılamada ellerindeki Türk Bayrakları ve alkışlarla bisiklet turuna katılan 170 bisikletçiye destek verildi. Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 350 ve Çine Belediyesi 250 adet Türk Bayrağı dağıttı. Aydın İl Emniyet, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Çine Belediye Zabıta ekipleri Adnan Menderes Bulvarında kontrollü olarak trafik akışını sağladı.

 “Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu” 53. Yılında bisiklet heyecanını Alanya’dan başlayarak Selçuk’a taşındı. Dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu olan organizasyonun  53’üncüsü bu yıl 10-15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. 6 etaptan oluşan TUR 2017’de mücadele edecek 13 takımdan 170 bisikletçi, bin 25 kilometre boyunca pedal çevirecek. Bisikletçiler, Akdeniz ve Ege sahillerinde ilerledikten sonra İzmir’den hava yoluyla İstanbul’a geçecek. Tur 15 Ekim Pazar günü Sultanahmet Meydanı’nda tamamlanacak.




















Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 04:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472