banner480

Çine Madranspor’da tranferler başladı

Çine Madranspor Başkanı Ali Örter, “Maçlar Aydın’da oynanacak” dedi.

Çine Madranspor’da tranferler başladı
banner269

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor, ikisi iç transfer beş yeni oyuncu ile sözleşme imzaladı. Çine Madranspor yöneticisi Fuat Soydar’ın bürosunda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Örter, yöneticilerden Fuat Soydar , Eymen Atay ve İdari Menejer Gökçin Karabulut katıldı.

Bu sezon 3.Lig’de mücadele edecek olan Çine Madranspor iç transferde Muhittin ve Hüseyin, dış transferde ise Gümüşordu’dan eski oyuncusu Aykan Keskin,Karşıyaka’dan Aydınlı futbolcu Arif Cılak ve Orhangazispor’dan Rıdvan Çetin ile anlaştı. Oyuncular, kendilerini sarı-yeşilli Pinbahis renklere bağlayan imzayı attı.

Transfere başladıklarını ifade eden Çine Madranspor’un Başkanı Ali Örter, “Dış transferde yoğun bir çalışma dönemine girdik. Tempomuzu arttırarak devam edeceğiz. İç transferde hocamızın raporu doğrultusunda ilerliyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda anlaşma zemini aradığımız oyuncular oldu. Anlaşamadığımız oyunculara teşekkür ettik”dedi.

Yüksel Yalova Stadı bakımda olduğundan maçlarını Aydın’da oynayacaklarını anlatan Örter, “Taraftarımızı bu konuda mağdur etmeyeceğiz. Aydın’a gidiş-gelişlerde organizasyonlar yapacağız.Hedefimiz ligde kalmak. Geçtiğimiz sezonda da hedefimiz olarak ‘ligde kalma’yı göstermiştik. Ancak, şampiyon olduk. Aydınlılar bizi izlemeye devam etsin”ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472