banner488

Çine Madranspor, Ankara'dan Mutlu Döndü

Kulübe kazandırılacak tesis için görüşmeler yapıldı.

Çine Madranspor, Ankara'dan Mutlu Döndü
banner269
Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e yükselen Çine Madranspor’un Başkanı Ali Örter ile Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kulübe kazandırılacak tesis için görüşmeler yaptıkları Ankara’dan elleri dolu döndü.
Ankara’da milletvekilleri ve bürokratlarla irtibata geçtiklerini ifade eden Çine Madranspor’un Başkanı Ali Örter, “Tesisleşme adına önemli adımlar attık. Çine’de bulunan Cumhuriyet Stadı’nın olduğu bölgeye çim saha ve futbolcuların kalacağı bir sosyal tesis yapacağız. Bizim için son derece güzel gelişmelere imza attık. En kısa sürede çalışmalar başlayacak” dedi.
YÖNETİM GÜÇLENECEK
10 Haziran’da genel kurula gideceklerini anlatan Başkan Örter, yönetimi güçlendirmek istediklerini söyledi. Adaylığı konusunda henüz konuşmanın erken olduğunu belirten Örter, “Yönetim kurulu üyelerimizle oturup konuşacağız. Çine ve Aydın’ı kucaklayan Savoybetting bir yönetim kurmak istiyoruz. Yönetici sayımız artacak. Çine Madranspor’ u 3.Lig’de en iyi şekilde temsil eden bir yönetim oluşturacağız” diye konuştu.
İLK TERCİH FERHATOĞLU
Kongreden önce transfer görüşmelerine başlayacaklarını kaydeden Örter sözlerini şöyle tamamladı:
“Transfer konusunda fazla geç kalmamalıyız. Gerekli çalışmaları yapacağız. İlk olarak hocamızla görüşeceğiz. Daha sonra hocanın raporuna göre hareket edeceğiz”


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 09:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472