banner488

Başkan’dan Kaymakam'a Atkı Hediyesi

Başkan’dan Kaymakam'a Atkı Hediyesi
banner269
Çine Kaymakamı Özkan Demir’i Çine Madranspor Yönetimi ziyaret etti. Çine Madranspor’dan Kaymakam Demir’e üzerinde Çine Madranspor ve Özkan Demir yazılı Çine Madranspor atkısı hediye etti.

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler, Çine Madranspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Erçin ve Sabri Soydar, Çine Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti. Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Allah yardımcıları olsun. İnşallah ilçemiz için güzel şeyler olur. Çine Madranspor ilçemizin bir markasıdır. Bu markaya sahip çıkmak hepimizin görevi. Ben ihtiyaç duyulduğunda her zaman takımın yanında olacağımı vaat ediyorum. Üzerimize düşen görev ne ise onu elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Çine Madranspor kulüp yöneticilerine başarılar dilerim” şeklinde ifade etti

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler ise takımın eski günlerine geri dönmesi ve tekrar BAL'a ve ardından 3. Lig’e çıkabilmek için ilçedeki mülki ve idari amirler ile birlikte hareket etmek istediklerini belirtirken, “Bu takım ilçemizin bir değeri ve biz bu değeri daha yükseklere, hak ettiği yerlere çıkması için bu görevi üstlendik. Biz bu başarıyı isterken, bunu tek başımıza değil, bütünüyle ilçemize gönül vermiş kişilerin de yardımı ile yapmak istiyoruz. Biz birlik ve beraberlik sağlamadığımız takdirde, gelecek olan başarının tadı da bir anlamda eksik kalacak. Çine istedikten sonra bu takım yeniden 3. Lig’e merhaba diyebilir. İnşallah el ele vererek, yeniden takımımızın hak ettiği yerde ilçemizi temsil etmesini sağlayacağız” diye konuştu.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472