banner488

Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek
banner496

Çine’de, amatör olarak faaliyetlerini sürdüren 4 spor kulübüne Gençlik ve Spor Bakanlığından Teşekkür Belgesi gönderildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, amatör kulüplerine destek vermek, onların yanında olduğunu hissettirmek ve motivasyon vermek amacıyla Gençlik ve Spor Müdürlüğü imzalı belge gönderdi. Amatör Spor kulüpleri sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spora yeni başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakalar düzenlenmesi, başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması amacıyla Çine’de faaliyet gösteren 4 spor kulüplerinin spora vermiş desteklerinden dolayı teşekkür mahiyetinde Çine Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu imzalı "Teşekkür Belgesi" gönderdi. Bu kapsamda Çine’de 4 amatör spor kulüplerine verilmek üzere Çine Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer kulüplere, belgeleri taktim etti.

Dinçer, “Bizler ilçelerde Spor Bakanlığı’nı temsilcileri olarak bulunmaktayız. Spor Bakanımızın selamlarını, teşekkürlerini amatör spora desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize bir gün değil her gün hatırlamak adına kulüp yöneticisi arkadaşlarımıza iletmiş olduk. Akçaovaspor, Kahramanspor, Evcilerspor ve Madranspor kulübüne başarılar diliyoruz. Madranspor’un inşallah Play Off’larda da başarılı olarak 3. lige emin adımlarlar la yürümesini istiyoruz. Tebrik ederim” dedi.

Kulüp başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu ve Çine Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer’e teşekkürlerini ileterek onure olduklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 09:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472