banner488

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır

Ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz. Toplumun moralini, yaşam sevincini yok etmek isteyenler tüm kollardan saldırı halinde. İç ve dış hainler işbirliği yapmış tek hedef Türkiye.

Devletimiz ne kadar güçlü olursa bu tür mihraklara karşı daha başarılı olur. Tarihimizde Orta Asya Türk Devletlerinden, Selçuklu ve Osmanlı’ya kadar her devirde kaos ortamı yaşanmıştır. Hep Türkler üzerine oyunlar oynana gelmiştir.  

Devlet dışa karşı güçlü konumunu muhafaza etmeye çalışırken iç mihraklarla da mücadele vermeye çalışmıştır. Dün Suriye ve Irakla Türkiye’nin ağırlığının olmasını istemeyen sözde müttefik ülkeler, önce Hendek savaşlarını organize ettiler başarılı olamayınca, yerli işbirlikçileri ile bu sefer 15 Temmuz kalkışmasını tertiplediler. Hesap edemedikleri bir şey vardı. Bu da naciz Türk milletiydi. Onlara geçit vermedi. Bu oyunu bozdu...

Birlik ve beraberlik duygusu milleti kucaklamadığı müddetçe çıkar çevreleri at koşturacaktır. Üç liderimizin teröre karşı koydukları tavır iyi bir başlangıçtır. TBMM de yaşanan bu güç birliği tüm topluma olumlu yansıyacaktır. Liderler o kadar siyasi gündemde atışsalar da "Söz Konusu Vatan ise Gerisi Teferruattır."  diyebilmişlerdir.

Hain PKK terör örgütünün Beşiktaş Maçka’da 44 vatandaşımızın şehit edildiği saldırı sonrası, Şanlı Türk tarihinin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesinin bir kez daha kendini gösterdiğini gururla görüyoruz. Sert Fanatik taraftarlar formalarının renklerini bir yana bırakıp Türküyle Kürt’üyle Arap’ıyla Tek renkte ülke için Kırmızı- Beyaz bayrak altında kenetlendiler. İlk defa derbi maçlarda taraftarlar yan yana omuz omuza "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diye haykırdılar.

Terör örgütünün kullandığı bomba ileri teknoloji Askeri Mühimmat. Dost Müttefik ülkelerin silah envanterinde olan bir silah bu da ayrı bir sorun.

Son günlerde artan Terörün amacı kardeşliğimiz. Terörün amacı istikrar. Hedef ise  tüm insanlık. Terör ister PKK, ister IŞİD, isterse DHKP-C’den gelsin; terördür. Kınanması gerekir.

Sözde müttefikimiz Amerika’nın Suriye’de PKK terör örgütüne verdiği silah ve mühimmatlar bugün bu terörün ana kaynağıdır. PKK Taşeron bir örgüttür. Bu taşeron örgütlerle işbirliği içerisinde olanların bir gün bu bombanın ellerinde patlayacağını unutmasınlar.

Bu saldırıların tek hedefi bellidir. Kardeşliğimiz hedef alınmıştır. Birlik olup bu oyun bozulmuştur. 

Tüm sivil toplum örgütlerine de çağrımız; teröre karşı insani ve vicdani dik duruş sergilemeleridir. Aydında ASTO Aydın Sivil Toplum Platformu olarak; milletimizi, siyasi partileri, siyasi liderleri, sivil toplum örgütlerini, sermaye ve medya kuruluşlarını, basireti hâkim kılmaya, ferasetli davranmaya, akl-ı selim ve ortak akılla birlikte düşünmeye davet ediyoruz üç lideri de kutluyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

banner498

banner472