banner488

Ziraat Odası Başkanı Atıgan, “İYİ Parti Türkiye İçin Bir Güç Olacak”

Ziraat Odası Başkanı Atıgan, “İYİ Parti Türkiye İçin Bir Güç Olacak”
banner269
Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Şubat ayı ilk haftasında 1. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştiren İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Atıgan, ziyaret sırasında İYİ Parti İlçe Mehmet Yavuz’a yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olması temennisinde bulundu. İYİ Parti Binası’nda, Ziraat Odası Başkanı, yönetimi ve Meclis Başkanı Salih Gökbel’i, Başkan Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Atıgan her zaman ki gibi bir demet çiçek ve baklavası ile İYİ Partililere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“Bu memleket bizim, gidecek yer yok”

Mehmet Yavuz’un siyasette duayen olduğunu ve yönetimdeki arkadaşlarında bu konuda tecrübeli bir ekiple kurulduğunu biliyoruz diyen Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Türkiye kritik bir dönemden geçiyor. Ülkemiz savaş halinde. İnşallah bu partilerle Türkiye’de daha ciddi kararlar alınarak birlik, beraberlik sağlanır. Bu memleket bizim, gideceğimiz yer yok. Biz Suriyelileri kucaklıyoruz ama Suriyeliler belki bizi kucaklamayabilir. Bizim başka bir ülkede yaşama şansımız yok. Bize başkaları kucak açmaz. Çine’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Genel Başkanınız Meral Akşener’de siyasette tecrübeli. Türkiye için bir güç olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Uzun yürümek istiyorsanız birlikte yürüyünüz”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ise, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, olağan genel kurul toplantısına katılımlarından dolayı Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan teşekkür etti. Başkan Yavuz, “Eskiden Kuvayı Milliye döneminde karşımızda dış güçler, emperyalist güçler vardı. Bu defa işbirlikçi yerli güçler var. Devletlere karşı yapılan bir savaş değil de bütünlüğümüzü korumak adına yapılan bir savaş olarak değerlendirebiliriz. Tabi işlerin buraya gelmese daha iyi olurdu. Geldikten sonrada gereğini yapmakta görevimiz, ordumuzun arkasındayız. Şu anda her türlü faali siyasi iktidarında siyasi iradesinin yanındayız. Bu memleket meselesidir. İlerde de işlerin neden buraya getirildiğini ve getiren iktidarı da görmemezlikten gelmeyeceğiz. Çünkü onların tutarsız, öngörüsüz, yanıldım politikalarıyla işler buraya gelmiştir. İstişareden uzak idare şekli buraya getirmiştir. Her türlü kanun teklifi ile ilgili muhalefetin verdiği öneriler iktidar partisi tarafından mecliste hep reddedilmiştir. Meclis saf dışı bırakılmıştır. Halbuki bir ülkenin gelişimi demokrasi ile demokrasinin gelişimi de özgürlükle mümkündür. Özgürlüklerin kısıtlandığı yerde demokrasi de olmaz, ilerlemede olmaz. Hatalar çok olur. Tek başına yürümek isteyenler belki bir anda uzun yol alabilir, ama uzun yol yürümek isteyenler birlikte yürürse uzun yol yürür. Bu aynı zamanda demokrasinin bir erdemidir ve gereğidir. Bizlerde bu fikirle yola çıktık. Türkiye İYİ Parti olursa, Çine’miz de İYİ olacak, Ziraat Odası da İYİ olacak” dedi. 















Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 03:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472