banner488

'Yılanın başını ezeceğiz'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, terör örgütünün alçakça ve haince saldırılar düzenlediğini belirterek, ''Dikkati, enerjiyi ve gayretimizi bu yılanın başını ezmek için kullanacağız'' dedi.

'Yılanın başını ezeceğiz'
banner496

Bursa Erzurumlular Federasyonu'nun Kaplıkaya Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasının açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütüne ateş püskürdü. Şehit olaylarının tüm Türkiye'yi üzdüğünü belirten Arınç, büyük bir hainlik ve düşmanlıkla karşı karşıya olduklarını vurguladı. Arınç, "Bingöl Karlıvova'da alçakça, kahpece uzaktan kumandayla polislerin içinde bulunduğu araç, havaya uçurulduğu için 8 polisimiz şehit oldu. Bir alçaklıkla karşı karşıyayız. Bir hainlikle ve düşmanlıkla karşı karşıyayız. Bütün dikkati, enerjiyi ve gayretimizi bu yılanın başını ezmek için kullanıyoruz. Ama arada Kalebet hepimizi üzen, kaygılandığı olaylar da yaşanıyor. Birisi bitmeden öbürü başlıyorsa, her şeyin bir zevali vardır. Bir işin kemali aynı zamanda zevaliye yakındır. Bu kadar hainliğin sonu zevaldir. İnşallah en kısa zamanda bu hainlerin akıbetlerini o feci sonunu en kısa sürede göreceğiz. Allah bizi muaffak etsin. Milletimizi bu beladan ve felaketten kurtarsın" dedi.

Konuşmaların ardından Arınç, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yeni hizmet binasının açılışını birlikte yaptı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2012, 00:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
demokrat
demokrat - 12 yıl Önce

yılanın başını ezeceğimizi söyleyen sayın arınç başı bir tarafınıza kaçtı, geri çıkar inşallah ta ezeriz.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472