banner488

Yavuz ve ekibi mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11’nci olağan kongresinden tekrar İlçe Başkanı seçilen Mehmet Yavuz, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Yavuz ve ekibi mazbatasını aldı
banner496

Seçim Kuruluna ekibiyle gelen Yavuz, mazbatayı alarak resmen göreve başlamış oldu. Yavuz mazbatasını Çine İlçe Seçim Kurulu Başkanı Famil İskenderoğlu'nun elinden aldı.

 

Hükümet Binası çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Yavuz,“ Kongremiz yerelde ve genelde iktidar parti olmadığımız halde çok coşkulu ve çok da katılımlı geçti. Ben inanıyorum bundan sonra ki kongremiz Partimizin Çine’de ve Türkiye’de iktidar olacağı bir kongre olacaktır. Biz o ışığı aldık, o umutla yola çıktık ve gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız.  Ülkenin buna çok ihtiyacı var. Buradan herkese sesleniyorum ben Türküm, ben Türk milletinin bir ferdiyim diyen herkese sığınacağı tek liman MHP’dir. Tüm arkadaşlarımızı, tüm vatandaşlarımızı Doğru Yol Partili, AKP saflarında yer almış, destek vermekte olan arkadaşlarımızı, eski ülkücü arkadaşlarımızı hiçbir bahane üretmeksizin, yönetenleri yönetmeye kalkmadan bu milletin bütünlüğü ve varlığı için birlik olmaya çağırıyorum. Kurtuluşumuz, ülkemizin, Cumhuriyetimizin bekası, Atatürk'ün bizlere emanet ettiği bu ülkenin bekası ancak bu şekilde kurtulacaktır” şeklinde ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472