banner488

Yavuz; “Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz!”

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, beraberindeki partilileriyle Mutaflar Köyü’nü ziyaret ederek önümüzde yerel seçimler için destek istedi.

Yavuz; “Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz!”
banner496

Ziyarette yaptığı konuşmasında ,”Güneş doğduğunda ayın hükmü olmaz” diyerek, Çine’de Belediyeciliği en iyi bilenin kendisi olduğunu ifade eden Yavuz, “Siyasette karar verirken iyinin iyisini tercih etmek seçmenin hakkıdır. Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Dürüst yapılan siyaset aynı zamanda Hakk’a ibadettir.” dedi. 

Mutaflar Köyü’ne yapılan ziyarete MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Adayı Salih Gökbel katıldı.

 “Aday olma amacım sizlere hizmet etmektir”

“Belediyecilik tecrübelerin eser verileceği mekandır, ben bu donanıma sahibim. Elbette diğer adaylardan daha önde olmam doğal bir durum.” diyerek MHP’de birleşilmesi gerektiğine dikkat çeken Yavuz, “Siyaseti çok seviyorum, insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Hayatındaki her türlü hedeflerine ulaşmış biriyim. Belediye Başkanı olmak için çabalıyorsam, sizlere hizmet etme sevdasını taşıdığım içindir. Yarından sonra toprağa gömüldüğümde, sizlerin kalplerine gömülen biri olmak istiyorum. Bu sevda ben de bitmeyecek. Sizlerin bana bu fırsatı vermesi çok önemli. ” dedi.

“Mevcut tüm sorunları çözeceğiz”

Mutaflar’daki içme suyu yetersizliğini bildiklerini ve bunu çözeceklerini, hatta suların ne kadar sıhhatli olduğunu, suyun klor, mikrop durumunun bile online kontrol edileceğine ilişkin projeler geliştirdiğine değinen Yavuz, “Mevcut sorunları biliyoruz. Biz kapalı pazaryeri için de üreticiden yer parası almayacağız. Örnek seracılık konusunda türlü projeler geliştirerek, üreten köylümüzün ürettiğini daha iyi değerlendirmesi için girişimlerde bulunacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

“MHP’ye yerel seçimlerde destek olmalıyız”

Ülkemizin içinde bulunduğu durumu vahim olarak niteleyen Yavuz, “Ülkemiz, Hükümet tarafından, Türk Devleti’nin bünyesinde yara açılarak parçalanmaya gidiyor. Bu bizleri üzüyor. Bunu önlemenin tek yolu bu yerel seçimlerde MHP’nin güçlü olmasıdır. MHP’yi güçlü kılabilirsek, mevcut hükümet şapkasını önüne çıkarıp düşünür  ve yanlışlarından dönebilir. Sonuçta Türk Devleti kazanmış olur aksi takdirde AKP oylarını arttırarak çıkarsa daha kötü şeyler yapmak için cesaretli olur ve yara kangrene dönüşerek parçalanma gerçekleşir.” şeklinde konuştu.

“Çine’den 1000 kişi istihdam edilecek”

Sadece kendisinin Belediye Başkanı seçilmesi için değil Türk Milleti’nin bekaiyeti adına MHP’nin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yavuz, “Sizlere güveniyorum sizlerin sayesinde Belediye Başkanı olacağıma inanıyorum. Büyükşehir seçimlerinden sonra yaklaşık 8 Bin civarında istihdam olanağı doğacak. Biz de eğer ki Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Uzunırmak’ın seçilmesi halinde Çine’den 1000 kişinin istihdam edilmesini sağlayacağız.” dedi. Ultrabet  

Mutaflar Köyü’nden de birisinin kendisinin oluşturacağı Belediye Meclisi Adaylığı’nda parti vitrininde bulunmasını isteyen Yavuz, “Dürüstlüğüne güvenilen köy ahalisinden birinin, Belediye Meclisi Adayı  olarak sen ben kavgası olmadan uzlaşılarak bize icabet ederek başvurmalarında yarar görüyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonuna doğru CHP’nin Hükümet’in uygulamalarına karşı tepkisinin balansı bozuk bir seyirde geliştiğine dikkat çeken Yavuz, “Ortak aklın adresi MHP’dir. Gelin bu seçimlerde MHP’ye gerekli desteği esirgemeyelim. Ben sizler için elimden geldiği kadar gece gündüz çalışacağıma yürekten inanıyorum” dedi.

“CHP’nin AKP’den farkı kalmamıştır

Ziyaretlerde Yavuz’dan sonra konuşan MHP Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Adayı Salih Gökbel ise “Suriyeliler sınavsız üniversitelere alınıyor. Bizler ikinci sınıf vatandaş mıyız? “ şeklinde konuşarak Ak Parti Hükümeti’ne yüklendi.

Gökbel, “Teröristbaşına verilen sözden ötürü andımızı kaldırırlar. Bunda bir kasıt var. AKP’ye oy verenler bunun kaldırılması için mi oy verdi. Başbakan, Kürdistan için bütçeden ödenek ayıracağını söylüyor. Diyarbakır’da farklı Aydın’da farklı konuşuyor.” dedi.

Aynı zamanda CHP’yi de eleştiren Gökbel, “MHP bütçe görüşmelerini boykot ediyor. CHP 3 gün sonra açıklamada bulunuyor. CHP’nin AKP’den farkı kalmamıştır. Çözüm süreci ile CHP’nin aynı AKP ile doğrultuda olduğu ortadadır. Dün Başbakan seçilmeden önce Amerika’ya gitti, bugün Kılıçdaroğlu gidiyor. Birbirlerinden farkları yok. Hüseyin Aygün adındaki vekilleri, PKK’lılar için güzel insanlar diyor. O yüzden MHP bu ülkenin çimentosudur. Atatürk cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Atatürk’ün resimleri asıldığı için ceza kesiliyor. Atatürk’ün nesinden gocunacağız. Cumhuriyeti sorgulamaya çalışanlardan bu hesabı Türk Gençliği soracaktır. MHP Bahçeli olsa da olmasa da kim geçerce geçsin Rahmetli Türkeş’in tavrını sürdürecektir. Bizim çizgimiz Diyarbakır’da farklı, Aydın’da farklı değildir. Halen bu milletin bu ülkeyi böldürmeyeceği noktasında dik bir duruş sergilememiz lazım.” dedi.

Kendisinin Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Adaylığında bulunmasındaki tek amacın Çine’ye ve  köylerine samimiyetle hizmet edebilmek olduğunun altını çizen Gökbel, “Mutaflar’da eğer seçilirsek, göreve başlar başlamaz bir gölet yapılması için kolları sıvayacağız. Buradan bunun da sözünü veriyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 23:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472