banner488

Yavuz, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un eşi Filiz Yavuz, arkadaşlarıyla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yavuz, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı
banner269
Yavuz, arkadaşlarına kırmızı karanfil buketi hediye ederek, yaklaşık 35 yıldır arkadaşlarıyla Dünya Kadınlar Günü’nü aynı hafta içerisinde kendi aralarında düzenledikleri gün ile kutladıklarını belirtti.  

Kadınların her alanda önemini vurgulayan Yavuz, “Türkiye’mizin Kurtuluş Savaşı’nda, Milli Mücadele yıllarında hep arkasında kadınlarımız, ablalarımız, annelerimiz, nenelerimiz vardı. Geçmişte cepheye mermi taşıyan kadınlarımızın torunları olan kadınlarımız, Cratosslot bugün hem mecliste hem de toplumun çeşitli kademelerinde önemli işler yapmaya devam etmektedir.” dedi.  

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir yaşam özlemini dile getirdikleri gün olduğunu vurgulayan Yavuz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınların önemine ilişkin söylediği “Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur.” sözlerini hatırlatarak, “Tüm kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü şimdiden kutlu olsun.” dedi.



Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 19:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472