banner480

Yavuz, Dinçer ve Kocamaz’ı eleştirdi

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, beraberindeki partilileriyle Evciler Köyü’nü ziyaret etti.

Yavuz, Dinçer ve Kocamaz’ı eleştirdi
banner269
MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Evciler Köyü ziyaretinde Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ile AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ı eleştirdi.

Köy ziyaretinde sinevizyon gösterisi ile projelerini anlattığı esnada, AK Parti ile CHP’nin ‘üzüm üzüme baka baka kararır’ misali aynı misyon ve vizyonu izlediğini, akılcı politika ve doğru projeler üretemediklerinin altını çizen Yavuz, “Biz göreve geldiğimiz takdirde en doğru yönetim anlayışını tesis edeceğiz. Yapacağımız yardımları da İslam’ın gereği olan sağ elin verdiğini sol el vermeyecek şekilde, insan onurunu rencide etmeden yerine getireceğiz. “ dedi.

“İdare edilen değil, idare eden olacağız”

Köy kahvehanesi etrafında toplanan halka beğeni ile karşılık bulan projelerini anlattıktan sonra Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer’i eleştiren Yavuz, “Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamaz. Şu andaki mevcut Belediye Başkanı insani yönden iyi bir kardeşimizdir. Kimsenin bu konuda bir kötü bir laf ettiği de yok, kendisine saygı duyuyorum. Fakat Belediye yönetmek sadece iyi bir insan olmakla sınır değildir, iyi bir insan olmak yeterli değildir. Vizyon ve liyakat sahibi olmak gerekir. Asar’da Belediye tarafından 5 ay içerisinde bir tesis yapıldı. Ama ömrü 5 aylıkmış. Neden yıkıldı, SİT alanı olduğu için. Belediye Başkanı’na bu konu sorulduğunda dedi ki; Beni Fen İşleri yanılttı. Bir Belediye Başkanı böyle bir açıklamada bulunamaz.  Bu idare edilmek demektir. Belediye Başkanı idare adamıdır, idare edendir. Biz idare edilen değil, idare eden Belediye Başkanı olacağız.” şeklinde konuştu.

“ÇİPAŞ’ı kurtarmamız gerekiyor”

Belediye’nin iyi yönetilmediğinin altını çizen Yavuz, “Yeşil alan ve park yapmakla hizmetler sınırlı kaldı. Şişeleme iyi yönetilmiyor. ÇİPAŞ’ın durumu ortada. Bugün memlekette su Supertotobet satan herkes sular seller gibi para kazanırken, biz şişelemede sular seller gibi para kaybediyoruz. Mehmet Kıvrak kardeşimiz seçilmiş bir Belediye Meclis Üyesi ve muhasebeci olarak ÇİPAŞ’ın başına getirilmişti. Geçti, 1 hafta sonra bıraktı. Neden bırakdığı sorulunca cevap yok, gülümsüyor. Ben herhalde diyorum ki; baktı gördü, herşey bitmiş, bıraktı gitti. Şu anda ÇİPAŞ yanıyor, kurtarmamız gereklidir. Bu tesisler zor şartlar altında kurulan tesislerdir. Şu anki ÇİPAŞ adeta denize düşüp yılana sarılan bir vaziyettedir. ” ifadelerini kullandı.

“Kocamaz, kendisini seçmenlerden üstün görüyor”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ı da eleştiren Yavuz, “Celalettin Kocamaz, kendisini seçmenlerin üstünde gören tavırlarından dolayı 1999’da halk tarafından seçilemeyerek görevinden bıraktırıldı. Her seçim döneminde Belediye Başkanı olabilme hayali ile yaşadı. Kendisini Belediye Başkanlığını bıraktıran halkımıza karşı da içinden bazı hislerinin farklı olduğunu düşünüyorum. Bu bilimsel bir gerçektir. Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızın birisi benimle bu düşüncesini paylaşmıştı. Sizlere paylaşmakta yarar var, o yüzden sizlere bu hususu da aktardım. Önümüzdeki yerel seçimde mevcut diğer adayları da bahsettiklerimi göz önünde bulunarak, Çine’ye en iyi hizmet edecek olanı tercih ederek  oyunuzu kullanın.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472