banner488

Yavuz; “Dinçer oy istismarı yapıyor!”

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Bereket köyü ziyaretlerinde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ağır sözlerle eleştirdi.

Yavuz; “Dinçer oy istismarı yapıyor!”
banner269
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i sert sözlerle eleştiren Yavuz, “Salih Dinçer, cenaze evlerine kendi ismi yazılı pide yollayarak, çelenk yollayarak oy istismarı yapıyor. Doğrusu Çine Belediyesi yazmaktır.” dedi.

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz'a Bereket Köyü ziyaretinde MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Adayı Salih Gökbel de eşlik etti. 

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Bereket köyü ziyaretinde daha önce dillendirdiği mevcut projelerden bahsettikten sonra, oy hesabı güdülerek yapılan yardımların bir takım siyasilerce  ‘kendi ceplerinden çıkıyormuş gibi’  gösterilmek istenildiğine değinerek zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

“Bunlar ayıp şeylerdir, utanılması gerekir!..”

Açıklamalarında özellikle Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i hedef alan Yavuz, "Cenaze evlerine, yas içindeki vatandaşlarımıza kendi ismi yazılı pide yollayarak, çelenk yollayarak oy istismarı yapıyor. Doğrusu sadece ‘Çine Belediyesi’ yazmaktır.  Dağıtılan kalem, kahveler hiç biri kendi ceplerinden çıkmıyor. Belediye tarafından karşılanan bu giderleri kendi yapmış gibi gösteriyor. Kısacası, ‘Bakın ben Onbahis bunları yaptım siz de bana seçim dönemi oy verin’ demeye getiriyor. Bunlar ayıp şeylerdir, utanılması gerekir." dedi.

“Yayalarımız yolun ortasından yürümek zorundalar”

Çine’nin imar konusunda sıkıntıları olduğunu belirten Yavuz, ”Çarşı içinde kaldırım denilen olay kaldırıldı. Sokaklarda kaldırım kalmadı, hepsi kaldırılıp yolun devamı yapıldı. Yayalar için artık kaldırımdan yürümek gibi dert kalmadı. Artık yayalarımız yolun ortasından yürümek zorundalar.’’ diyerek imar yapılanmasının bozulduğunu belirtti.

Pazar günlerinin araba park etme sıkıntısının hala devam ettiğini belirten Yavuz, "Bu konu hakkında fazla konuşmama gerek yok herhâlde. Perşembe günleri yapılan ‘ey araba sahibi arabanızı acilen alınız.’ anonslarını halen dinlememizin sıkıntının ne denli büyük olduğu anlamamız açısında yeterli olduğunu düşünüyorum." dedi.

“Çine’nin imar konusundaki problemleri büyük”

Çine’nin imar yapılanmasını gözden geçirerek seçildiği takdirde acilen çözeceklerini söyleyen Yavuz, “Çine’mizin yapılanma konusunda gerçekten büyük problemleri var. Çok düzensiz bir şehirleşme yapısı var. Yollarımız çok dar ve düzensiz.  Araba park alanları yok.  İmar konusunda yapılanmaya çok ama çok ihtiyaç var. Biz belediyenin başına geçersek yapacağımız ilk işlerden biri bu husustur. Çinemizi koca köy görüntüsünden şehir görüntüsüne getirmek için samimiyetle ve acilen gerekli uygulamaları başlatacağız.’’ dedi. (Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 22:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472