banner488

Vural'ın BDP ile ilgili sözlerinde değişiklik yok

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''MHP olarak, terör örgütüne destek verenlerin, PKK terör örgütünü masum gibi gösterenlerin dokunulmazlığının kaldırılmasını istiyoruz'' dedi.

Vural'ın BDP ile ilgili sözlerinde değişiklik yok
banner269

Vural, MHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türk halkının, acı ve felaketler içindeki bir dönemi yaşadığını, ülkeyi yönetenlerin, yaşanan musibetlerden ders alması gerektiğini belirtti.

Afyonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamada şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyen Vural, ''Vatandaş, evladını kına yakarak gönderiyor. Mehmetler şehit olmasını bilir ama yönetim zafiyetinden dolayı can vermesi milletimizi derinden üzüyor. Aksaklıklar konusunda idari ve adli soruşturma yapılmalı, yaşananlar, kimsenin yanına kar kalmamalıdır'' dedi.

Ege'de kaçakları taşıyan teknenin batması sonucu da 61 kaçağın yaşamını yitirdiğini hatırlatan Vural, kaçakların Suriye'den İzmir'e gelmesinin, sivil otoritenin zafiyet Cratosslot içinde bulunduğunun göstergesi olduğunu savundu.

Vural, terör olayları ve BDP'li milletvekillerinin tutumuna işaret ederek, Türkiye'de gelinen noktada kamu otoritesinin zaaf içerisinde olduğunu ileri sürdü.

Hükümetin, durum karşısında önce ''iğneyi kendine batırması'' gerektiğini ifade eden Vural, şunları kaydetti:

''MHP olarak, terör örgütüne destek verenlerin, PKK terör örgütünü masum gibi gösterenlerin dokunulmazlığının kaldırılmasını istiyoruz. Hukukun önü açılsın. Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz, hukuk ne diyorsa ol olsun. Bağımsız ve tarafsız yargı konunun üzerine gitsin. Milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını istiyoruz, niyetimiz bu.''

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472