banner488

" Verdiğimiz sözlerimizi yerine getirmeye başlıyoruz"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

banner269

Ziyarette Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Çine’de yapacakları yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Çine Halkına Teşekkür

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Çine halkının kendisine ve Salih Dinçer’e verdiği büyük destekten dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Özlem Çerçioğlu, “Başkanımız çok yüksek bir oyla tekrar göreve geldi. Adeta tarih yazdı. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılı bir belediye başkanı. Çine halkına, başta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve şahsıma göstermiş olduğu teveccühden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarı olan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile emeği geçen tüm arkadaşlarımı da kutluyorum” dedi.

“Çine’ye Yeni Otogar”

Çine’nin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Özlem Çerçioğlu, “Seçimlerde de Çine halkına söz vermiştik. Şimdi de bu sözlerimizi yerine getirmeye başlıyoruz. Çine’ye yeni bir otogar kazandıracağız. Sayın Başkan Çine’deki yapmış olduğu araştırmalar sonucunda Çine halkının da isteği doğrultusunda yeni otogarın mevcut yerde yapılması istediğini bana iletti. Yeni otogar,  Çine halkının istekleri doğrultusunda yapılacak” dedi.

“Çine Spor Kompleksine Kavuşuyor”

Çine’ye yatırımların aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu sözlerine şöyle devam etti. “Çine halkına otogarın yanı sıra yüzme havuzu ve spor kompleksi sözü vermiştik. Bunun yeri belirlendi. Büyükşehir olarak Çine’ye güzel bir yüzme havuzu ve spor kompleksi yapacağız ve bunun işletmesini bittikten sonra Çine Belediyesi'ne devredeceğiz. Çöp konusunda da bir aktarma istasyonu yapacağız. Bunun da yeri belirlendi. Bu yatırımları tek başımıza değil, sayın başkan ve meclis üyeleriyle ortak akılla yapacağız. Bu projelerimizi hayata geçirmek için şimdiden kolları sıvadık. 2019 yılının sonunda alt yapı ve üst yapı olarak çözmedik sorun bırakmayacağız. Biz büyükşehir veya ilçe belediyesi olarak bir ayrım içine girmiyoruz. Bir bütün olarak bakıyoruz. Hizmette herhangi bir ayrım yok. Çünkü birlikten kuvvet doğar" diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 11:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472