banner480

Uzunırmak, Çerçioğlu’na yüklendi

MHP Aydın Milletvekili ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Çine Merkez Taksi Durağı Meydanı’nda düzenlenen mitingte Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Uzunırmak, Çerçioğlu’na yüklendi
banner269
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzunırmak’ın Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’na ilişkin yoğun eleştirilerde bulunduğu mitingte, MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak, MHP Çine Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar da hazır bulundu.


Mitingte ilk olarak söz alan ve aday olma gerekçesini anlatan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, “Ben sizlerin emanetçisi olacağım ve emanet ettiğiniz makamı en iyi şekilde temsil edeceğim. Batmak üzere olan şişeleme fabrikasını kurtarmak için adayız. 15 yıldan beri yerel iktidar kendi arasında görüş birliğinde bile uzaktır. Biz koşar adımlarla iş yapmak, hizmet üretmek içi aday olduk. Belediye Başkanı seçildiğimde 24 saat sizler için çalışacağız. Güler yüzlü bir Çine için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ege Et ve Çine Yem, siyasilerin, seçilmişlerin yan gelir elde ettiği bir tesis durumundadır. Kimseye hak etmediği parayı yedirmeyeceğiz. Her mahallemize, köylerimize Çine Madran Suyu’nu içireceğiz. Yürüyüşünüzün bile değişeceği bir Çine vaat ediyoruz.” dedi.

Daha sonra MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Uzunırmak söz aldı ve konuşmasında ağırlıklı olarak CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Truvabet Özlem Çerçioğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

“Çerçioğlu, Çine meydanlarında mantık silsilesi içerisinde Aydın ve Türkiye için sizlerle kaç kez düşüncesini paylaştı?’ sorusunu soran Uzunırmak, “O’nu kaç kez köylerde gördünüz. Ben yıllardır sizlerle düşüncelerini paylaşan bir milletvekili olarak daima yanınızda görmediniz mi?” dedi.

“Çerçioğlu, düşünce fakiridir!..”

Konuşmasında Çerçioğlu’nu düşünce fakiri ve hayal satıcısı olarak itham eden Uzunırmak, “Çerçioğlu birazdan buraya gelecek ama O’ndan önce CHP İlçe Başkanı konuşacak . O bir yarım saat konuşacak. Çine İlçe Başkanı aday mı parti başkanı mı bilmem. 15 dakika felan Çine Belediye Başkanı konuşur. O’ndan sonra Çerçioğlu çıkar ve der ki; ‘Ben Aydın’da Belediye Sarayı’nı bitirdim, garajı bitirdim, şöyle yaptım. Türkiye’de 1.’yim, Aydın’da 2.’yim.” Çerçioğlu burada bizim konuştuğumuz gibi Aydın’ın ve Çine’nin meselelerinin yarım saat veya 45 dakika konuşsun oy vereceğim. Hakikaten demokrasi meydanlarında bir düşünce, bir siyaset insanı ise, halka reklam panolarından bakan birisi değilse bizim konuştuğumuz gibi Çine’nin Aydın’ın Türkiye’nin meselelerini kağıda bakmadan konuşsun. O bir düşünce fakiri, istismarcı ve hayal satıcısıdır.” ifadelerini kullandı.

Aydın Belediyesi tarafından 19.12.2013 tarihinde 30 bin adet bere ve atkı takımı satın alındığını belirten Uzunırmak, “Ödenen para 153.950 bin Tl’dir. İşte Aydınlı’yı donmaktan kurtaracak atkı ve bere bu!..’ diyerek ayakkabı kutusundan çıkardığı mavi atkıyı meydandaki vatandaşlara gösterdi. 65 bin adet de fular alındığını belirten Uzunırmak, “Fular için ödenen para 115 bin 830 Tl’dir. Aydın’da 1 milyon 20 bin kişi yaşıyor. 65 bin alınan ular, 30 bin bere ve atkı alınıyor. Diğer geri kalan 990 bin kişi ne olacak. Bu dağıtılan fularlar donma tehlikesi olanlar da değil, Çerçioğlu’nun seçim çalışmasını yapan meleklerde gördünüz. Donmak üzere olan dedem de ninem de görmediniz o fularları, Belediye’nin bütçesi böyle harcanıyor.” dedi.

“Meydanlarda cevap vermeyeceksin de ne zaman vereceksin?

Meydandaki bir vatandaşın Uzunırmak’ın bahsettiklerine yönelik olarak, “Bunlar nasıl sosyalist, nasıl halkçı?’ sorusunu sormasının ardından konuşan Uzunırmak, “Çerçioğlu benim kadar CHP’nin tarihini bile bilmez. O’nun sosyalistliği felan olmaz, O’nun faydacılığı olur. O’nun oturduğu bina Sayıştay denetiminde müteahhitlere yolsuzluktan, usulsüz ödemeden dolayı kesin kabulü yapılamamış bir binadır. İnsan utanır, o binanın önünde fotoğraf çektirmez. 1.371.827 Tl olarak müteahhite usulsüz ödeme var. Bütün bu belgelere, kamunun kaynakları böyle çarçur edip meydanlarda cevap vermeyeceksin de ne zaman vereceksin?” dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472