banner488

Uslu, “Hedef 2023 büyük millet, büyük güç”

AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, 7 Haziran seçimleri kapsamında Çine’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Uslu, “Hedef 2023 büyük millet, büyük güç”
banner496

AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, 7 Haziran seçimleri kapsamında Çine’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Çine İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Uslu, “Aydınlılar artık Ankara’ya hizmet için temsilci gönderiyoruz demeyecek. Ankara hizmet için Aydınlıların ayağına geldi” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Milletvekili Adayımız Sayın Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu bugün Çine’mize teşvik ederek bizleri onurlandırdı. 7 Haziran seçimlerin çok önemli. 7 Haziran seçimleri ekonomik ve siyasi istikrar açısından 2002’den beri Türkiye’nin kazanımları açısından çok önemlidir. 2023 vizyonu açısından da önemli bir seçim. Genel Merkezimiz, Aydın’da çok güçlü bir aday listesi hazırladı. Ankara’da çok güçlü bir aday listemiz var. 7 Haziran seçimlerinden sonra Aydın’da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Seçimlerde birinci parti çıkacağız. Sayın vekilimiz Aydın’daki toplantıda önemli bir söz söyledi, “Aydın’da söylediğimiz her söz kanun, vatandaşlarımızdan gelen her istek bize bir emir gibidir”  demişti. Bu manada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

141 Yıllık bir rüyayı gerçekleştirdik

2002’den beri Aydın’da ve Çine’de çok büyük hizmetler yapıldı. Ama teşkilat olarak biz bu hizmetleri vatandaşları tam olarak anlatamadık. Çine’de yapılan bir Adnan Menderes Barajı var. Hep şunu söyledik,141 yıllık bir rüya. Eski parayla katrilyonluk bir yatırım. Siyaset sadece hizmetle sonuca gidilmiyor. Biz sadece Adnan Menderes barajıyla bile Çine’de Aydın’da 10 tane seçimi birinci çıkmamız gerekiyor. Tabi biz bu hizmetlerimizi tam anlamıyla vatandaşlarımıza anlatamamışızdır. Teşkilatlarımızın çalışmaları belki eksik kalmıştır. Ama önümüzdeki süreçte yine hizmet vermeye yine yatırımlar yapmaya daha fazla ve etkin şekilde yapmaya devam edilecek. Adana Menderes Barajının nimetlerinden daha henüz çiftçilerimiz faydalanamamışlardır. Toplulaştırma çalışmaları başlamıştır. Arazilerin tesviyesiyle birlikte kapalı sistem sulamalarıyla birlikte çiftçilerimizin maliyetleri düşecek” dedi.

Aydın’la, Çine’yle değişime talibiz

AK Parti Aydın 3. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, “Biz Cumhuriyet tarihinin en uzun siyasi yürüyüşün temsilcileriyiz. Biz, genç bir partiyiz ve genç bir yapıyız. Bu genç yapı ki her seçimde bir kez daha kendini katlayarak, büyüterek milletin ve Aydın’ın gücünü arkasına alarak büyümeye ve bu ülke için üretmeye devam edecek. Bu genç yapı Türkiye’de birçok şeyi değiştirmeye talip oldu. Aydın’da ve Çine’de birçok işler başarıldı. Siyasetin karşılığı arkandaki güçtür. O güçte vatandaşlarımızın bize verdiği güç, arkandaki kitlelerdir. 13 yıllık süre içerisinde hangi sebeple olursa olsun Aydın’da Türkiye ortalamasını yakalayamadığımız bir siyasi profilimiz var. Bu siyasi profili hak ettiği seviyeye getirmek,  yaptıklarımızı ve yapacaklarımız doğru ifade etmek mümkün. Aydın’la, Çine’yle birlikte hareket ederek biz bu değişime yakalayacağız, biz diyoruz ki bu sefer Çine ile birlikte, Çine’nin yürekli teşkilatı ile birlikte biz bu değişime talibiz, biz bu değişimi birlikte yeşerteceğiz. Bu sefer Aydın’dan bir ses çıkaracağız. Önce biz inanacağız, inanmayan insanlar hiçbir şeyi başaramaz. Biz inanacağız, birbirimize inanacağız, birbirimize güveneceğiz, yüreklerimize birbirimize açacağız, birbirimizle sırt sırta vereceğiz ve sırt sırta verdiğimizde başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ben bu patiyi kuran bir avuç insanlardan biriyim. Kuruluş aşamasında bize nasıl baktıklarını çok iyi biliyorum. Bize yok olacaksınız dediler, bize siz kimsiniz dediler. Arkanızda hangi güç var dediler. Bir avuç genç insansınız dediler, betstr o bir avuç insan milyonlar ve on milyonlar oldu. O milyonların desteğiyle Türkiye dünyanı 16. büyük ekonomisi oldu.

“Allah Aydın ve Çine’ye vermiş de vermiş”

Aydın'da özel bir tanı gördüm. Bir fark ve potansiyel var. Hakikaten açığa çıkmaya bekleyen bir potansiyel var. Ekonomisi çok büyüyebilir. Aydın, “olanakları dar olan” bir şehir değil. Bu şehrin verimli toprakları olan, tarih boyunca güçlü bir yerde konumlanmış ve tarihte yeri olan şehrin sakinleri Aydınlılar. Öyle bir şehirde hep güzel işlere imza atmışlar. Tarih izin vermiş, coğrafya izin vermiş, toprak izin vermiş, Allah Aydın’a, Çine’ye vermişte vermiş. Aydın ve Çine’de ben şunu gördüm. Çok daha iyisini hak ediyor bu şehir, bu şehir çok büyük bir şehir olabilir. Bu şehir gerçekten Ege’nin merkez üstü olabilecek imkânlara sahip. İzmir’in bir zamanlar sahip olduğu konumu bugün Aydın'da iyi bir çalışmayla, içindeki gücü ayağa kaldırmayla gerçekten sahiplenebilir, merkez üs noktasına gelebilir, öyle bir potansiyel var. Ama nasıl olacak, nasıl olacağı da belli. Bu istikrarla, yatırımlarla, hizmetle ve bu dinamizm mi ayağa kaldırabilecek nitelikteki gücü olan siyasi aktörlere şüphesiz Ankara’ya taşımakla olacak.

“Hedef 2023 büyük millet, büyük güç”

Yerel seçimlerde kişi faktörü olur. Bir belediye başkanı seçersin şehrin yerel yöneticisi olur. Ama genel seçimler öyle değil. Hepimizin gelecekle ilgili şahsi beklentileri var, bundan doğal ne olabilir. İnsan önce kendini koruyacak, kendini güçlendirecek ki toplumuna güç verebilsin ve toplum da güçlü bireylerle rahat yaşayan, ekonomisi güçlü, özgür olan bireylerle güçlü toplum olsun. Herkesin elini vicdanına koyup ve aklını da masaya koyup şunu düşünmesini sağlamamız gerekiyor, “Türkiye’yi kim idare edebilir ve Türkiye’yi nasıl idare edebilir” hepimizin ortak geleceği doğru ve olumlu şekillenebilir. Bunun yolu ne? Bunun yolu tek parti iktidarından geçiyor. Türkiye’nin önünde iki seçenek var. Ya Türkiye yeniden Koalisyon sarmanına kitlenecek, zayıflayacak, gücünü kaybedecek, birileri bizimle top oynar gibi bir daha oynayacak, Türkiye’yi top etmişler oradan oraya savurdukları zavallı ülke haline getirmişler. Biri bir tekme atıyor o tarafa, diğeri bir tekme atıyor bu tarafa koalisyon dediğin budur.  Biz savrulma, kayma zavallı bir ülke yok olan ekonomiye mi gideceğiz, Çine, Aydın bunumu tercih edecek, yoksa istikrarlı, güçlü, ekonomisi büyüyen, sağlam ve bu siyasi kadrolarıyla, Aydın’ı Ankara’ya götürmeyen, Ankara’yı Aydın’ın ayağına getiren kadrolarımı seçecek. Bu seçimi milletimizin önüne koyacağız. Çine’nin önüne bu seçimi, tercihi koyacağız. Getireceğimiz bütün yatırımlarla, özgürlüklerle, hepsinden önemlisi ekonomik ve siyasi istikrarla neye ihtiyacı var bu ülkenin? Savrulmaya mı? Koalisyona mı ihtiyacı var? Yoksa bu ülkenin güçlü olmaya mı? İnsanları ile rahat bir hayat yaşamaya mı ihtiyacı var?  Yeni Aydın’ı da, yeni Çine’yi de, en iyi şekilde biz anlatırız. Milletimizin derdiyle biz dertleniriz, onların derdine devayı da biz buluruz diyorum, “hedef 2023 büyük millet büyük güç, Çine’de de en büyük güç Ak Parti diyorum” dedi.






Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472