banner488

“Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni

Çine’de düzenlenen “Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni'nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, söylediği türkülerle hayranlarını coşturdu.

“Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı’nın öncülüğünde MHP’li gençlerin organize ettiği “Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” Gençlik Şöleni konserinde sahne alan Mustafa Yıldızdoğan, yaklaşık 4 bin kişiye, okuduğu türkülerle coşkulu saatler yaşattı.

Çine Merkez Taksi Durağındaki konsere, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, MHP Aydın Milletvekili Adayı Ali Uzunırmak ve Hüseyin Karagöz, İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş, MHP İl Başkanı Cem Akbudak ve yönetim kurulu üyeleri, Karpuzlu MHP İlçe Başkanı Hüseyin Nergiz ve yönetim kurulu üyeleri, Kavaklıdere MHP İlçe Başkanı Ümit Alper, Milas Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Metin Uyar, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Gençlik Gurubu, Ülkü Ocakları üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Havai fişek gösterileri ile başlayan gecede Yıldızdoğan konserine,"Türkiyem" isimli parçasını seslendirerek başladı. Çine’de olmaktan mutluluk duyduğunu matadorbet giriş belirten Yıldızdoğan, eski ve yeni albümlerinde yer alan türkülerini seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahnede yaklaşık 3 saat boyunca kısa kısa hikayeleri ve türküleri ile vatandaşları hem güldüren hem coşturan Mustafa Yıldızdoğan, “Turna, alem üzerinde ne kadar canlı varsa, en vefalı olanıdır. İnsanlar vefalıdır ama öyle diyor ki melekler yüce hayvandan aşağı varlık diyor ya eşini kaybeden dişi turna 7 sene boyunca göç esnasında ayrı gider, ayrı ağıt yakar. 8. Sene en zirveye çıkar kanatlarını birleştirir ve dişi turna intihar eder. Bize de vefalı eşler nasip et Allah’ım. Eskiden yaşlıya, hanımefendilere, kocaya ve eşe bir saygı vardı. Her şey değişti” diye konuştu.










Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472