banner488

“Türkiye Apo’nun merhametine, insafına kaldı”

Çine Evciler Köyü’nü ziyaret eden CHP Milletvekili Osman Aydın, “Türkiye Cumhuriyet Devleti Apo’nun merhametine kaldı” dedi.

banner269

Milletvekili Aydın’a Evciler Köyü ziyaretinde Çine Belediye Başkan Vekili Mehmet Dinç, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaretinde genel ve yerel gündemdeki önemli konulara dikkat çeken, Büyükşehir Yasası’nın olumsuzluklarına ilişkin köylülere seslenen Milletvekili Aydın iktidara yoğun eleştiriler yönelterek, “Bir iktidardan kurtulmak için tek çözüm sandıktır” dedi.

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti Apo’nun merhametine, insafına kaldı”

İmralı Süreci ile alakalı konuşan Milletvekili Aydın, “İmralı süreci kepazelikten başka bir şey değildir. Genelkurmay Başkanı pkk’lı bir teröristin tanıklığıyla içeri atılabiliyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Apo’nun merhametine, insafına kaldı. Birileri bu sürecin doğru olduğunu düşünüyor. İnşallah biz yanılalım, fakat bu iş çığrından çıkmış durumdadır.” şeklinde açıklamada bulundu.

“Samanın içine hile için buğday, arpa koyuluyor”

İktidarın tarım politikasını da yerden yere vura Milletvekili Aydın, “Ürettiğimiz değerlendiremiyoruz. 10 yıldır zeytinyağının kilosu 3.5-4 lira. Bu hak mıdır, reva mıdır? 10 yıldır bir ürünün fiyatı aynı yerinde kalır mı? Burada bir hata yok mudur? Bu gidişe dur dememiz lazım. Dur demenin zamanı geçti. 10 yıldır çiftçinin, köylünün üreticinin yüzü gülmüyorsa bu gidişata dur denmesi gerekiyor. Samanın içine hile için buğday, arpa koyuluyor. Samanın hilesi buğdayı arpası oldu. Bu akla gelecek bir şey mi?” dedi.

“İktidarı değiştirecek tek çözüm elinizdeki mühürdedir”

Eskiçine ve Umurköy ziyaretlerinde ulusal gündeme çıkan sözlerine ilişkin de konuşan Aydın “Geçenlerde bir laf ettik, dünya ayağa kalktı.Bir tane çözüm var dedim, sandık. Sandığa sahip çıkacaksınız, iktidarı değiştirecek tek çözüm elinizdeki mühürdedir. Başka hiçbir kudret değiştiremez. İktidara bunun hesabını sandıkta soracaksınız. Öyle şiddet vurdu, kırdı yok. Sandıkta sen benim derdimi 10 senedir anlamadın, çözmedin. O zaman ben de sana oy vermeyeceğim diyeceksiniz.” dedi.

“Ak Parti İlçe Başkanı yalan söylüyor”

Köylülere seslenen Milletvekili Aydın Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya’ya da yüklenerek, “Ak Parti İlçe Başkanı’nın bir demecini okudum. Yalan söylüyor, yalancı. Diyor ki Belediye asfaltın girişlerini imar değiştirerek kapatmış. Hüseyin Karadağ’ın oradaki girişi Belediye kapatmış. Böyle bir şey yok, ben geldim geleli bu asfaltın üzerinde bir imar değişikliği yapmadık biz . O kavşaklar sinyalizasyon, yaya geçidi bu konularda Belediye müdahale edemiyor. Karayolları maddi olarak yükümlülük altında. Şehiriçinden geçen karayolu ile alakalı Belediye hiçbir şekilde karışamaz. Bir sinyalizasyon sistemini yapamadılar. Bir sürü insan öldü, yazık değil mi? Suçlu Belediye’ymiş, Ak Parti İlçe Başkanı yalan söylüyor, yalancı. 2 otobüsle Ankara geldiler, Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüştüler, hiçbir şey değişmedi. Belediye’nin yetkisi olsaydı niye Ankara’ya gelsinler. Niye yalan söylüyorsun, niye yalancılık yapıyorsun. Siyasetçi isen ilkönce dürüst olacaksın düzgün olacaksın, verdiğin sözleri yerine getireceksin. Biz söz verdilerimizi yerine getirdik süreçlerden alnımızın akıyla çıktık. Yalanla dolanla siyaset olmaz. Sizler Belediye’nin seçiminde önümüzdeki yerel seçimde yetkilisiniz. Bu yetkiyi iyi kullanalım. Belediye’ye soyu sopu düzgün, namuslu bir kadro koyalım. Kaynaklarımızı adam gibi kullanalım.” şeklinde açıklamada bulundu.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2013, 00:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
poyraz
poyraz - 11 yıl Önce

yalan söyleyen kim anlayamadım seçimlerde 60 proje saydınız nerede 60 proje, sayın başbakan 100lerce projeyi uygulamaya adım attı çineyede projeler için ödenekler geldi geri gitti neden belediye encümen üyelerimizin reddinden dolayı yalan kim söylüyor ayrıca pkk bitiyor haberiniz yok herhelde meclisdesiniz haberiniz yok.

SIRADAKİ HABER

banner472