banner488

Tosun, “Bizden Hatırlatması”

Tosun, “Bizden Hatırlatması”
banner496
AK Parti İktidarının gücünü bir kez daha hatırlatmak adına AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun basın açıklaması yaptı.

Başkan Mehmet Tosun açıklamasında; “Yerel seçimler yapılalı 2 yılı geçti.Hatırlayalım;2014 Yerel seçimlerinde ,CHP’nin  seçilen hem ilçe Belediye Başkan Adayı,hem Büyükşehir Belediye Başkan adayı,hem de İlçe Başkanı meydanlarda Çine için yatırım vaatlerini şöyle sıralamışlardı:

Tüm yerleşim yerlerinin kanalizasyonlarının tamamlanması (Projeleri Akçaova Belde Belediyesi tarafından İller Bankasına kapatılmadan önce hazırlatılan kanalizasyon 2 yılda başlanamadı bile...),isteyen İlçeye Halk Ekmek Fabrikasının açılması ,Nazım İmar Planlarının 2 yıl içinde tamamlanması, Akçaova’da ve Çöğürlük’de organize Hayvancılık ve organize tarım alanlarının oluşturulması, Akçaova’ya ve Çine’ye Modern birer Mezbaha kazandırılması, Kamuoyu tarafından Yavaşoğlu Binası olarak bilinen ve civarındaki dükkanların kamulaştırmasının yapılarak İlçeye modern bir Kent Meydanının kazandırılması, İlçemize Kapalı bir modern otopark yapılması, Tüm Köy yollarımızın asfaltlaması ( Bırakın asfaltlamayı yama konusunda bile sıkıntılar hala devam ediyor….), Akçaova kavşağı ve Çine Devlet Hastanesinin bulunduğu alanlara birer alt geçit yapılması, Çine Devlet Hastanesinin karşısına bir üst geçit kazandırılması, Çine’ye modern bir otogar kazandırılması, İlçeye Kültür ve spor komplekslerinin kazandırılması vb… vaatlerdi. Daha mahallelerde verilen küçük bazlı bir sürü vaadi burada tek tek saymayacağım.

Dikkat ettiniz mi yukarıdaki vaatlerde ne kadar da çok ‘modern’ kelimesi geçiyor veya vaatlerin yüzde kaçı hayata geçirilmiş. Bunları şimdi niye mi hatırlayalım dedim. Çünkü modern Belediyecilik anlayışının Türkiye’de markası haline gelmiş AK PARTİ’li Belediyelerle kıyaslanma yapılabilmesi için. Çünkü Çine için verilen vaatlerin takipçisi olacağımızın bilinmesi için. Çünkü 2 yıl gibi uzun bir zaman süre tanıyarak ‘’yeni yapılanıyoruz’’ vb… mazaretleri söylemelerinin önüne geçmek için. Çünkü ‘Ege Et Çine’nindir, Çinelilerin olacak’ deyipte idari kadroyu ithal yöneticiler getirerek doldurup, arpalık haline getirilmesinin Çine halkının vicdanlarında açtığı derin yaranın sesi olmak için. Çünkü ‘Aydının malları Aydın’da kalacak’ diye meydanlarda nara atanlar daha ilk günden  mahallelerden Büyükşehir yasasıyla İlçe Belediyesine geçen taşınmazların satılmasıyla elde edilen gelirlerden o mahallelere bir kuruş bile harcanmamasının vatandaşlarımızda oluşturduğu ıstırabın sesi olmak için. Çünkü mahallelere bırakılan 5-10 çöp bidonuyla mahallenin çöp sorunun çözdüğünü zanneden yöneticileri ciddiyete davet etmek için. Çünkü 5 ay gibi kısa bir sürede seçimlerde verdiği vaatlerin nerdeyse tamamına yakınını hayata geçirmiş Genel İktidarın bir İlçe Başkanı olmanın onurunu tam da bu günlerde yaşadığım için.

Artık eski günler geride kaldı. Meydanlarda halkı yanıltma dönemleri bitti. Millet hizmet istiyor ve bekliyor. Bekleme ve süre verme dönemi bitti. Yeterli zaman tanındı. Şimdi Çine adına haklı bir şekilde eleştirme zamanı. Çine halkı adına bizden hatırlatması…”

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 09:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472